【安聯打到你變痙攣!】 拜仁慕尼黑矯情球迷討論區 壹佰肆拾貳

1001 回覆
82 Like 3 Dislike
佢過到嚟喺有限game time都有嘢睇
有啲似以前高文
其實馬沙可以賣 太多細傷 好難依靠佢
公道講句
蘭歷克係有理念,但佢唔撚識領軍,啱做director多d

杜狗其實一樣,有理念點樣堆砌一個球會但領軍同人際都麻麻地
基本上蘭蛇一系嘅領隊都係呢type
其中除咗拿蛇成日都有好多屎橋想試,就擺明係領隊人材,但佢同哥狗比佢仲差一系列嘅屈機戰績
買史特加嗰個左閘
右閘依家排第三
除非甘上返去/馬沙走
唔係既話賣得
覺得同之前Richards差唔多料
係勝在後生
Gosens
話時話paul wanner收唔收返嚟用?
老虎走個陣講明呢個唔可以賣
我同我個日本仔friend傾計
:’which japanese player do u like most? Endo? or Okasaki?’
: ‘No. Kagawa and Kamada’
: ‘Kamada? He plays like shit in Japan!’
: ‘ Really? I like his games, he plays like a boss in Germany!’

睇嚟我d口味係奇怪d
哥接受訪問話留隊,2026後至算
有Pal or 其他防中包底,哥有貨交🫶🏻🫶🏻
我熱有好多閘噃
Udogie here we go
大家信C朗定蘭歷克
呢個好撚貴
啱啱簽咗六年
其實甘會唔會肯長期RB
佢而家個年齡差唔多係最後一份大contract
佢甘唔甘心
見阿狗想買zz 睇咗下精華乜勁咗咁多

明明以前帶兩腳波都成問題

https://youtu.be/5hshRFAZ63k?si=PTKZmR3BcfqoApxZ
佢踢rb 算係出色
唔明點解要埋沒自己既天份
離隊前 有場季前友誼賽定咩
扭過龍想慢慢帶波行入龍門
比對面後衛追番鏟走個波
其實係柒嗰一吓啫 印象中佢debut出嚟嗰幾場都踢得唔錯
個球係太輕挑姐

但以前記得係咁後備入嚟絕殺 但open play完全唔掂
Both Bayern and Thomas Tuchel do not want to change anything about the decision to part ways in the summer. The club is still pushing to appoint Ralf Rangnick as new coach and have submitted an offer. As of now, Rangnick is still hesitant about accepting the offer. It's about how much influence he could really have on the squad planning and future direction of the club. Should Rangnick, contrary to the expectations, reject Bayern's offer, Hansi Flick would be an alternative that makes sense. The sextuple-winning coach would be open to a return to Bayern

[@_kochmaximilian, @Abendzeitung]
走咗個TT 黎個RR 下個ZZ
佢open play係強咗好多
不過意甲打七折啦 阿巴咸盧卡古呢啲都入到腳軟
睇佢踢好似pro club啲人對啲ai人仔咁
勁撚壯又靈活
妓快買,佢地就係差隻9號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞