【安聯打到你變痙攣!】 拜仁慕尼黑矯情球迷討論區 壹佰肆拾貳

1001 回覆
82 Like 3 Dislike
TT好撚焦土政策
一嘢挖哂拜仁啲短板出嚟
(甘美治+哥列斯卡嘅配搭中場問題
甘美治本身踢法嘅問題
後防烏狗炸彈、又缺乏出波點嘅問題)
季前屌哂鬼話要買6號位
唔買我就唔諗解決方法,由得佢鳩
係要到烏狗連爆兩鑊
搞到自己份工都無撚埋
先至識出Delete + Diuer,拉返甘美治去右閘
加仔做漢奸就索性出古里路
有拜迷成日話咩想拜仁衰一兩年,想高層醒
如果真係想要呢啲,咁TT係必經嘅痛苦嚟
聖班 洛卡 回來吧
好似真係無
welcome zubimendi
由2011年開始我最撚睇唔過眼就係成日都有新一代領隊成撚日想學哥狗想一吓就大清洗,以為自己真係有資格抄佢嗰套,結果人際柒又柒過哥狗,戰術又跟唔上
AVB, 羅渣士, 馬天尼斯, 坦狗全部都係咁
最有資格扮哥狗嗰個已經係拿蛇

哥狗當年都話過明知梅拿唔啱佢都要照諗個位比佢

本身調動同換人保守都係問題
杜狗自己嘅更衣室關係,由PSG差到嚟拜仁,都唔撚好好反省吓
出名中意屌人嘅干地都忍撚咗哥斯達一季先敢郁佢
TT我唯一BUY佢係教多仔時期
佢又真係教得幾好嘅
同埋更衣室都撐佢
慘在佢比華斯基炒啫
嗰期係好好,幫Mkhitaryan搵到佢係球隊個定位,用Weigl 同 Castro都用得好
但嗰陣都睇得出佢換人保守
霸氣盃因為換人換得柒比高普反屌
之前都試過 唔記得係國家隊定球會

講開又講
好多球迷成日話比d時間邊個邊個
我第一句就反問佢
咁更衣室嗰到佢有冇做好?咁戰術嗰到係咪非咁樣不可?

你要踢Tiki Taka /XXX戰術係冇問題,但你係咪一定要非黑即白唔可以做過渡期先?
你AVB入主車路士要踢得快OK冇問題,但係咪一定要林伯特完全冇得踢/30幾分鐘換走佢?

你係咪一定要
踢走球霸係你嘅工作,但穩住軍心都係你嘅工作
實踐最完美嘅戰術係你嘅工作,做過渡都係你嘅工作

高普上任利記除咗踢走咗巴神,其實佢所有嘢都係step by step做,一開始教係4-2-3-1 同 4-4-1-1 都輪住用,最後第一季排第8我都話過比時間

可能會覺得我係咪都拎最勁嗰2個領隊出嚟講,但其實我一向都支持拿蛇改革拜仁、支持柏歷堅尼教好曼城、支持摩佬改革佢教嗰幾隊(儘管我反嗰幾隊 同埋 佢本身都係一個閪人)
有時教大教會尤其皇拜或者以前嘅車仔
好難話俾太多時間你去Step by step
所以點樣去管理個更衣室令到球員更加願意執行好個戰術就好重要
杜狗坦Sir明顯做唔到
坦sir仲要大鑊到買貴咗FFP依家有問題
希望手足唔好亂講野
唔怕啦今次 20了 真係破金身
你下面嗰個已經亂講嘢
佢30年利華球迷
屌你留返下場打賤種先出聲得唔得
真,講嘢無句好
賤種燈唔死架 佢出U隊都應該夠係安聯全身而退
強烈建議泥狗將啲神秘力量留返喺歐聯用
有神秘力量依下就入咗啦
已入利華next goal
無了
又追和
屌你老母
屌你真係靜啦泥狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞