【安聯打到你變痙攣!】 拜仁慕尼黑矯情球迷討論區 壹佰肆拾貳

1001 回覆
82 Like 3 Dislike
Concrete negotiations ongoing between Bayern and Rangnick. Rangnick is the club's 'plan C' after Alonso and Nagelsmann. De Zerbi still on the list, but only with an outside chance [@kerry_hau]
我諗唔到請蘭歷克有咩好處

除咗識德文 同 重新砌套逼搶 但我地本身有個底 應該唔洗點大執
好處係可以當condom 2025再搶高普沙比
諗唔到請Flick有乜唔好
漢尼斯覺得唔順眼
無人知flick喺組軍同帶新人方面有無料到
so far既data point就係19-20接爛攤子同埋20-21
20-21就柒既,當年買返來嗰d咩蛋撻,roca
就算你話嗰班入曬鈔總數,佢帶德國帶到咁都已經證明當年套high line只係偶然巧合,憑拜仁本身既板凳深度係無可能全季咁踢
呢點我贊成架,成日都話當年好彩冇聽費蛇講,雖然烏狗都係一擔擔,但好過kehrer

仲話買返回左塘嘅古沙、買kai 雲拿呢d垃圾費蛇d買人眼光真係純粹搞笑
所以買人同教波分開 我覺得係好事 亦都應該咁做
如果費sir係想用manager形式去做呢份工而唔係coach嘅形式
咁樣真係無謂勉強
佢coach跟住組軍嗰啲交俾艾巴爾同科達
大家用一個合作形式去執隊波
咁樣真係最完美
好彩熄得快
Reported
等ban喇
之前入嚟玩屎都未俾人ban
不過點解今次咁快冇咗嘅條link嘅
因為我真係report左
連仔好波
如果杜sir帶隊拎歐聯會唔會照叫佢躝?
同埋公道講2021啲人都係䤬總質俾佢
而且都唔知佢啲target係唔係講真

球迷睇到嘅野就係佢拎住回塘保定同慕婷㩒住PSG嚟屌

加埋你望下加甘哥呢啲under杜同費係差咁遠
唔可以排除我地依家睇係2線嘅球員係啱佢戰術踢得起
咁不如試吓goal老師加老虎
效果好又可以永續(多一兩件)
搵蘭sir真係雙刃劍嚟
準備日日上演宮廷權鬥
一人一個被遺忘的人間性器
https://lih.kg/bJjNnHV
#19 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
屌你老尾五十步笑百步
咩嚟
有條撚樣po撚圖
Arsène Wenger on Bayern's search for a new coach: "It’s a big challenge for Bayern . Many big clubs are currently looking for coaches. That means some clubs have to take risks. There aren’t enough coaches. Zidane? Yes why not. Will Zidane go to Germany? I don't know"

When asked about himself, Wenger responded with a wink: "I’m not on the market"

同雲爺爺有咩關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞