屯門惡人刀削麵午市坐滿人 態度極串仍有生意令人無奈:香港人真係善忘

256 回覆
168 Like 19 Dislike
條片過百萬觀看得啖笑
十幾年嚟態度差,9成人食完都話無下次,但佢依然係倒不下來,只能講佢本身都一定有班客底。
如果今次令佢哋態度轉好,都係一件好事
你講得出呢段說話只能證明你仲細
大個啲你就明

就好似你理解唔到點解民建聯有支持者

每個人有自己立場 唔好話惡人啦
強姦犯劉馬車出獄都一樣有fans

甚至有人認同老細觀點 攣毛染髮唔係學生
純粹呃2蚊既大種乞衣黎

呢個世界如果有絕對一致既觀點立場
反應緊大家都有相對高度既認知同智力
冇蠢人邊個負責掃街執垃圾???
最多咪網上留言話罷食抵制打下卡
但事實好多人呢世都唔會去嗰一區
話唔幫襯個班食都無食過,點會少咗人幫襯
最多係少咗幾個學生,賣少啲學生餐啫
少左國際學校學生咋
比人加撚左料仲食到津津有味
多人知未必等於去食果D人就知
而家唔係講緊一個大品牌/人人都會用得著既野,只係一間小店
去幫襯既人大概咪幾十至幾百人,係真係極極極極少數既人
加上屯門區既人都係老既多,食野可能都係為求方便求其,就算知有咁既事都唔會理,甚至佢地分分鍾平時都係屌9後生既多
點解呢d柒頭就無黑社會搞?

以前見唔少無啦啦淋紅油,淋火水,企門口趕其他人走之類,呢間又無事wo
市場自會調整
我做到 就係推一下only
無唔無聊睇你點睇
覺得無討論價值咪唔講
定係現實生活要同網絡世界掛勾
先叫做唔無聊
ok咁你鍾意囉
不過提下你唔係個個都同你一樣唔討論呢單嘢
同埋重點係呢單嘢極度明顯唔係得連登講
你唔使扯到咁遠
講咁多咪又係喺網上討論
教精你都廢事
P牌開兩個post都講呢間嘢
你係男同學定女同學
一係交足片
一係佢哋都係其中一員 甚至有份做嘢
你都好似係淨係喺網上討論
仲要疑似淨係識睇一個網
我覺得呢單嘢特別多嘢笑咪開po有咩問題
使唔使個個topic都開返個po先叫正常
我都一樣費事教精你驚你嬲
教精我呀
詞窮到執我口水尾
點教我呀傻仔
我由頭到尾都係話呢單嘢只係值得喺網上評論
現實根本就無乜人care
你仲要將我講嘅嘢同我講返一次
到底你想表達啲乜
咁叫執口水尾
俾個薄面你先至唔講「大家咁話」咁hea咋
話說上面嗰個話得連登仔關注嘅係邊個嚟
條仆街同你撞名喎
由頭到尾都係講緊唔係得連登有講
你唔應呢個point淨係兜嚟兜去都已經冇同你計
仲好意思話唔知我想表達啲乜
呢d鬧市地鋪少左好多片架啦
就算黑社會真係搞,都搞掃場嗰班先啦
你班毒撚鬥佢唔死好似射唔出咁,谷住谷住嬲爆爆
撐間舖唔得?
咪係 啲人搞笑
你反對你罷食 我唔食得?
住香港仔的網民: 好嬲好嬲 罷食
你咪去食囉,有人阻?
有次出錯餐我都X佢老母,一路食一路互X,不知幾好玩

白卡聯盟尋日先食完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞