男人一叫雞真係就算再好條件都即刻無左個價值

510 回覆
1416 Like 293 Dislike
收皮啦
你話男人叫雞屌隻個個都屌過既人就失去價值
咁唔通你比其他以前男人屌就好有價值咩 臭系
咪又係一樣比人屌 差在收錢唔收錢咁解
你係處女既話 再寫信通知我啦 屌你老母
用個系諗野

咁你會唔會鐘意隻雞同隻雞拍拖啊弱智
或者你當男女朋友拍拖係一場交易?
用撚下你死人腦先出嚟吠啦

痴線 雖然我本人無叫過雞
但係見到你地啲邏輯真係痴撚哂線
佢個論點就係叫雞 就係狗係垃圾
同埋叫過就dirty
但係又唔講下 一個女人比過其他男人屌
或者屌過N次
咪一樣咁dirty 講經咩 屌你老母
明明同雞一樣但係又要立牌坊
企番落黎 唔好企係道德高地上面啦 臭系

仲講咩有愛同無愛既分別
你同一個男女朋友拍拖都未必有愛啦
口頭話愛你 轉個頭屌到你叫救命咁咪疆係
愛喎 天真想法
a0處男最高價值 大魔法師咪

雞蟲脫處唯一方法:叫雞

大把有女朋友或者老婆既人都會叫雞,當伴侶已經滿足唔到自己既時候

利申:指出返好多雞蟲破處都唔係叫雞
我唔明叫

自膠 手快按錯
其實只係供求問題 我唔明有咩問題

有份破壞緊個地球嘅樓主 或認同樓主嘅人
請問你地係咪覺得自己有價值啲?

利申:唔叫雞

講緊叫雞嘅男人要拍拖比起無叫雞嘅男人低一級,唔係講緊佢地對地球有無貢獻

咁我唔明點解要比你認為佢地比你地低一級原因?佢地做啲你地認為唔好嘅嘢 所以就低一級?咁我識做嘅嘢 你唔識做或者唔會做 我係咪高你一級
我無叫過 但我明白
計我話叫過先係真男人,先識愛人
男人玩慣左唔會只因女人靚而鐘意佢地,唔會輕易做狗公而更睇佢地內在
好心樓上班死雞蟲咪撚諗住轉移視線啦
叫雞係liberated from rules imposed by society
叫雞既人忠實面對自己既慾望
好過A0毒男乜都唔敢,係最最最下等

唔嫖唔知身體好
祝你早日生性病

毫無個人自制能力,一啲美德都無,所以依啲人真係無條件同第二個人一齊,叫到80歲啦你

姐係你性冷感
人地就要同你性冷感埋一份?
姐係你唔鍾意就得
你同自私鬼有咩分別先?
你係滿足到佢 大把份男人都唔會叫雞啦
唔計單身同玩家果份
我需要無叫過雞 但係見到你咁既邏輯
離遠彈開左三公里先啦
你單身到老啦 臭系
叫雞又唔會額頭寫住雞蟲 唔周圍講根本冇人知
咁點冇曬價值呀 你連邊個係雞蟲都分唔撚到啦
叫雞係liberated from rules imposed by society
叫雞既人忠實面對自己既慾望
好過A0毒男乜都唔敢,係最最最下等

唔嫖唔知身體好
祝你早日生性病

毫無個人自制能力,一啲美德都無,所以依啲人真係無條件同第二個人一齊,叫到80歲啦你

姐係你性冷感
人地就要同你性冷感埋一份?
姐係你唔鍾意就得
你同自私鬼有咩分別先?
你係滿足到佢 大把份男人都唔會叫雞啦
唔計單身同玩家果份
我雖然無叫過雞 但係見到你咁既邏輯
離遠彈開左三公里先啦
你單身到老啦 臭系
收皮啦
用個系諗野

同埋叫過就dirty
或者屌過N次

一樣還一樣,女人係雞唔代表男人叫雞唔係狗
收皮啦
用個系諗野

同埋叫過就dirty
或者屌過N次

仲講咩有愛同無愛既分別
愛喎 天真想法

你咁講係咪話你條女都係雞?
你唔知佢愛唔愛你 所以你只係當佢雞咁?
羊毛出自羊身上
a0處男最高價值 大魔法師咪

雞蟲脫處唯一方法:叫雞

大把有女朋友或者老婆既人都會叫雞,當伴侶已經滿足唔到自己既時候

利申:指出返好多雞蟲破處都唔係叫雞

所以咪話雞蟲低人一等囉

只係咁講,無人話認得出

呢個巴打就心水清啦
識人正常 但係有叫雞習慣
同樣 大把女仔 做到好似所謂既女神
咪又係做雞 佢唔講邊個知
香港女人真係痴線
男人 叫雞>不可接受 辣殺
女人 做雞>完全無問題 自力更新
叻仔
收皮啦
用個系諗野

同埋叫過就dirty
或者屌過N次

仲講咩有愛同無愛既分別
愛喎 天真想法

我係打個比喻
我見樓主有條友個例子係
有愛 被屌無問題
無愛 同人屌就係辣殺
咁大把人口頭話愛 實際為左屌 咁呢類點量度?
我唔明叫

自膠 手快按錯
其實只係供求問題 我唔明有咩問題

有份破壞緊個地球嘅樓主 或認同樓主嘅人
請問你地係咪覺得自己有價值啲?

利申:唔叫雞

講緊叫雞嘅男人要拍拖比起無叫雞嘅男人低一級,唔係講緊佢地對地球有無貢獻

咁我唔明點解要比你認為佢地比你地低一級原因?佢地做啲你地認為唔好嘅嘢 所以就低一級?咁我識做嘅嘢 你唔識做或者唔會做 我係咪高你一級
我無叫過 但我明白

會低無叫雞嘅人一等係因為佢地愛情價值觀被毀,無自制能力,見到上面堆comment你都領悟到同依啲叫過雞嘅男人一齊係根本唔會得到幸福。
收皮啦
用個系諗野

同埋叫過就dirty
或者屌過N次

仲講咩有愛同無愛既分別
愛喎 天真想法

我係打個比喻
我見樓上有條友個例子係
有愛 被屌無問題
無愛 同人屌就係辣殺
收皮啦
用個系諗野

同埋叫過就dirty
或者屌過N次

仲講咩有愛同無愛既分別
愛喎 天真想法

我係打個比喻
我見樓上有條友個例子係
有愛 被屌無問題
無愛 同人屌就係辣殺

起碼佢地仲明白愛係同人發生關係嘅前題,叫雞嘅男人眼中錢係同人發生關係嘅前題,所以你講呃人嗰堆男仔,佢地價值觀都無叫雞嘅毀壞得咁厲害,雖然都唔係好人,但係都仲高級過叫雞嘅少少。
收皮啦
用個系諗野

同埋叫過就dirty
或者屌過N次

咁咪立場唔公正囉
哦 男既叫雞就係狗
女既做雞 唔見你講?
然後變到一樣還一樣?
你講既野 我同樣可以用係女人身上咖喎
女人 比人屌過 做過雞 都係垃圾
無討價能力 同呢啲女人一齊無幸福
完全應用到
只要係有錢男,有冇叫雞已經唔重要
理論上既value:
叫雞<sp player<狗公<專一男仔<a0處男

實際上可以拍到拖既人:
叫雞=sp player=狗公>專一男仔>a0處男
連登大把A0處男
收皮啦
用個系諗野

同埋叫過就dirty
或者屌過N次

咁咪立場唔公正囉
哦 男既叫雞就係狗
女既做雞 唔見你講?
然後變到一樣還一樣?
你講既野 我同樣可以用係女人身上咖喎
女人 比人屌過 做過雞 都係垃圾
無討價能力 同呢啲女人一齊無幸福
完全應用到

點唔公正法,我完全無提過女人因為依個係完全另一個point, 依個point有佢嘅討論價值,但唔係喺到,個post嘅中心思想係喺叫雞嘅男人,講女人只係會混淆個post嘅中心思想,我無話女人唔係垃圾,我亦都無話同依啲女人一齊會幸福。我讚同你講女人嘅嘢呀,但係喺到講只係混淆緊個post嘅重點,所以我先唔講。請focus返喺叫雞嘅男人就係垃圾依個point到。
為左性俾錢俾女人同佢做愛,俾錢去屌一個差唔多成條街都屌過嘅閪,真係好嘔心。要叫雞亦代表個男人連自己性慾都管唔好,咁易就要俾錢去發洩,真係好隨便,未來真係結婚萬一satisfy唔到又會走去叫雞。會叫雞嘅男人價值觀亦唔會好得去邊,完全無道德倫理,當女人係一件貨品,俾得起錢就屌。都唔知啲點同叫過雞嘅男人結婚生仔,都唔知會唔會惹啲乜嘢病返黎。

value:
叫雞<sp player<狗公<專一男仔<a0處男

加上要去到叫雞嘅男人通常都肥柒醜

a0處男贏專一男仔
如果有3千萬身家 次次叫酒店雞呢

不過到時人地未必睇得起你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞