男人一叫雞真係就算再好條件都即刻無左個價值

510 回覆
1416 Like 293 Dislike
個啲咩有錢佬都有玩女人既言論真係弱智到不堪

咪係有錢佬玩個d叫做model, 你玩個d極其量只係ptgf

前面條友話包妹仔玩都算叫雞

咁計老婆都算私家雞啦

所以我問返佢溝條女返黎屌夠就飛算唔算叫雞
佢唔答我
拍拖咪又係等於畀錢養隻私家雞
你接受唔到 同樣地人地接受到叫雞
有咩好屌?定樓主冇錢叫

你地拍拖拍到咁又真係幾慘
叫鴨點睇?

唔係條女慘?
男人屌完就鬆
A0處男憑咩排第一 連拖都冇拍過有咩資格排第一

唔係條女慘?
男人屌完就鬆

乜你地拍拖除左性之外真係冇其他野令你覺得幸福咩 比係性 我覺得有一個人了解你 比到意見你 翻完工好攰會陪伴你更加重要 完全唔係金錢換性既關係咁簡單

唔係條女慘?
男人屌完就鬆

乜你地拍拖除左性之外真係冇其他野令你覺得幸福咩 比係性 我覺得有一個人了解你 比到意見你 翻完工好攰會陪伴你更加重要 完全唔係金錢換性既關係咁簡單

大把人可以了解你 畀到意見你 翻完工好攰會陪伴你
咁當然冇左新鮮感就搵過個

唔係條女慘?
男人屌完就鬆

如果拍過拖
就會知道重新比人了解同了解人係幾攰既一件事
同埋另一半通常都同年齡層
會比父母更加明白你遇到既困難係點既一回事

真係唔明點解可以當拍拖係私家雞私家鴨
新鮮感既問題每一對情侶都會遇到
最後都係發覺比一個人了解同陪伴係幾幸福

唔係條女慘?
男人屌完就鬆

如果拍過拖
就會知道重新比人了解同了解人係幾攰既一件事
同埋另一半通常都同年齡層
會比父母更加明白你遇到既困難係點既一回事

真係唔明點解可以當拍拖係私家雞私家鴨
新鮮感既問題每一對情侶都會遇到
最後都係發覺比一個人了解同陪伴係幾幸福

當你拍得多就會覺得了唔了解唔重要
就算再了解大家遲早都最熟悉既路人
咩價值?男人價值一係有學識 一係有錢。叫雞對上述野都無影響

膚淺到你
內涵都好重要囉

標題應該注明返係對女人既價值囉,佢叫雞唔影響佢返工做老闆出糧搵錢之類,咁姐係話叫雞咪叫雞囉除非佢同緊你一齊,如果唔係關你撚事咩

即係作為一個男人黎講,除左對女人外,內涵對於自己/老闆/家人係冇價值?

識friend連同個雞蟲同枱食飯都覺得嘔心呀 你估剩係影響到媾女咩
人地連同雞蟲做朋友都覺得嘔心

男人佢唔預自己拍拖結婚,有性需要去叫雞有咩問題?如果無錢叫$320就無價值,有錢幾萬包個model一晚又會唔會有價值d
曲線讚自己係A0處男
係啦,你最有價值

膚淺到你
內涵都好重要囉

標題應該注明返係對女人既價值囉,佢叫雞唔影響佢返工做老闆出糧搵錢之類,咁姐係話叫雞咪叫雞囉除非佢同緊你一齊,如果唔係關你撚事咩

即係作為一個男人黎講,除左對女人外,內涵對於自己/老闆/家人係冇價值?

識friend連同個雞蟲同枱食飯都覺得嘔心呀 你估剩係影響到媾女咩

男人佢唔預自己拍拖結婚,有性需要去叫雞有咩問題?如果無錢叫$320就無價值,有錢幾萬包個model一晚又會唔會有價值d

隻隻雞蟲都叫親雞都預以後唔拍拖結婚、唔去呃d良家婦女搵普通女仔埋單就唔洗比咁多人話低賤啦
現實就係講條件其他野一d都唔重要

前兩個句先話咩一件事岩定錯唔係單單用法律決定
仲睇普世價值
你講得出呢句即係係你心目中係
叫雞=不正確=普世價值
依家又係到懶中立

咁都叫懶中立
開宗明義反對人叫雞喎
咪叫左你想知普世價值係點就去做research
咁都可以比你話我當自己既想法係普世價值
純粹想話你唔知唔好當法律就係所有啦

明明係你自己用普世價值呢樣野去支持你自己係正確
之後又話自己唔係既意見普世價值
跟住又叫我自已做research搵普世價值
大佬,係你自己用普世價值做引證
重要我做埋research?

點講你先明
我冇講過我既說話係普世價值喎
係想叫你唔好齋用法律層面去睇野咋

之後叫你睇呢個post既正負皮參考
你質疑有bias咪去做research囉
要重覆幾多次

咁你依家想點
本身踩到d雞蟲地底泥咁
叫雞=冇價值
又用叫我唔好睇法律層面要睇埋普世價值
咁講到尾,你有咩理據支持你既論點?

個人觀感
論壇發表意見有咩問題

宜家係你一句合法就唔比人講野
我先叫你睇埋普世價做

意見冇問題
但你一句起兩句埋就叫人地底泥
純粹人身攻擊
法律層面只係我其中一個point
我之後話人地既事
我地冇權理冇權批評,又唔見你回應
大佬,人地想搵個閪屌下姐,人既本能黎
雙方都同意,各取所需
普世價值黎講,叫雞係好多地方黎講都可以話幾普遍
甚至已經係歷史都存在
當然冇人想身邊既人同其他人分享身體
但呢個社會就係咁,人就係犯賤
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
連雞字帶貶意都唔可以用喎
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利
原來你先係站係道徳最高地

你除左識捉字眼,重識d咩
你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
我一路同你講社會係容許呢樣野存在
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

仲睇普世價值
叫雞=不正確=普世價值
依家又係到懶中立

咁都叫懶中立
開宗明義反對人叫雞喎

點講你先明

要重覆幾多次

咁你依家想點
本身踩到d雞蟲地底泥咁
叫雞=冇價值

個人觀感
論壇發表意見有咩問題

我先叫你睇埋普世價做

意見冇問題
純粹人身攻擊
我之後話人地既事
雙方都同意,各取所需
甚至已經係歷史都存在
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

仲睇普世價值
叫雞=不正確=普世價值
依家又係到懶中立

咁都叫懶中立
開宗明義反對人叫雞喎

點講你先明

要重覆幾多次

咁你依家想點
本身踩到d雞蟲地底泥咁
叫雞=冇價值

個人觀感
論壇發表意見有咩問題

我先叫你睇埋普世價做

意見冇問題
純粹人身攻擊
我之後話人地既事
雙方都同意,各取所需
甚至已經係歷史都存在
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

你唔願面對現實面對社會,我都冇辦法
睇番你之前d回應
原來你想個世界想得咁美好
男人有錢,好多自然中意玩女人
只係好多唔俾你地d女人知
當然都有部份係如你所講,唔會出去玩
咁如果淨係講香港,你要搵一個完全冇過去玩過既男人
希望除左毒撚之外,你可以搵到你心目中男神
叫過雞搵過sp既男人唔要得,,過唔到人世
好嘔心

膚淺到你
內涵都好重要囉

無問題,唔介意呢世都係雞蟲嘅話

即係你覺得一個有錢佬去叫完雞
會周圍同人講?
人地日日食唔同女,有錢玩女人
你覺得冇價值
人地不知幾快活
唔係呀大佬, 識個幾靚仔架髮型師都成日叫雞
為左性俾錢俾女人同佢做愛,俾錢去屌一個差唔多成條街都屌過嘅閪,真係好嘔心。要叫雞亦代表個男人連自己性慾都管唔好,咁易就要俾錢去發洩,真係好隨便,未來真係結婚萬一satisfy唔到又會走去叫雞。會叫雞嘅男人價值觀亦唔會好得去邊,完全無道德倫理,當女人係一件貨品,俾得起錢就屌。都唔知啲點同叫過雞嘅男人結婚生仔,都唔知會唔會惹啲乜嘢病返黎。

value:
叫雞<sp player<狗公<專一男仔<a0處男

加上要去到叫雞嘅男人通常都肥柒醜

A0 最高value 你唔好ff 啦。 係到扮女人。 女人唔會鐘意a0, 一個人會a0 因爲佢冇吸引力。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞