男人一叫雞真係就算再好條件都即刻無左個價值

510 回覆
1416 Like 293 Dislike
叫過雞搵過sp既男人唔要得,,過唔到人世
好嘔心

其實佢冧得妳掂, 可能照樣死心塌地對佢
好多女仔講一套做一套, you know
咩價值?男人價值一係有學識 一係有錢。叫雞對上述野都無影響

膚淺到你
內涵都好重要囉

標題應該注明返係對女人既價值囉,佢叫雞唔影響佢返工做老闆出糧搵錢之類,咁姐係話叫雞咪叫雞囉除非佢同緊你一齊,如果唔係關你撚事咩

即係作為一個男人黎講,除左對女人外,內涵對於自己/老闆/家人係冇價值?

識friend連同個雞蟲同枱食飯都覺得嘔心呀 你估剩係影響到媾女咩
人地連同雞蟲做朋友都覺得嘔心

男人佢唔預自己拍拖結婚,有性需要去叫雞有咩問題?如果無錢叫$320就無價值,有錢幾萬包個model一晚又會唔會有價值d

無問題,唔介意呢世都係雞蟲嘅話

即係你覺得一個有錢佬去叫完雞
會周圍同人講?
人地日日食唔同女,有錢玩女人
你覺得冇價值
人地不知幾快活

可恥既地方就在於唔敢承認
我敢講幾乎全部雞蟲都會呃另一半冇叫過雞,呢個係人格問題,我會叫做人格低賤
同d臭雞邊賣閪邊扮乖扮純情搵好仔埋單一樣咁可恥
我個人覺得男人叫雞敢認完全冇問題,但現實唔係,所以點解咁抵屌,或者叫做更加應該去譴責呢種咁無恥既人種同不公既現象

咁你依家想點
本身踩到d雞蟲地底泥咁
叫雞=冇價值
又用叫我唔好睇法律層面要睇埋普世價值
咁講到尾,你有咩理據支持你既論點?

個人觀感
論壇發表意見有咩問題

宜家係你一句合法就唔比人講野
我先叫你睇埋普世價做

意見冇問題
但你一句起兩句埋就叫人地底泥
純粹人身攻擊
法律層面只係我其中一個point
我之後話人地既事
我地冇權理冇權批評,又唔見你回應
大佬,人地想搵個閪屌下姐,人既本能黎
雙方都同意,各取所需
普世價值黎講,叫雞係好多地方黎講都可以話幾普遍
甚至已經係歷史都存在
當然冇人想身邊既人同其他人分享身體
但呢個社會就係咁,人就係犯賤
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
連雞字帶貶意都唔可以用喎
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利
原來你先係站係道徳最高地

你除左識捉字眼,重識d咩
你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
我一路同你講社會係容許呢樣野存在
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

你唔願面對現實面對社會,我都冇辦法
睇番你之前d回應
原來你想個世界想得咁美好
男人有錢,好多自然中意玩女人
只係好多唔俾你地d女人知
當然都有部份係如你所講,唔會出去玩
咁如果淨係講香港,你要搵一個完全冇過去玩過既男人
希望除左毒撚之外,你可以搵到你心目中男神

我邊度冇回應你
我係冇權干涉呀 所以我冇干涉喎
我宜家有企係啲一樓一隔離阻止雞蟲叫雞咩
你上面係講無權批評呀
你連野都未講好翻去做暑期作業啦

咪答左你批評係基於個人觀感
就係覺得雞蟲係污糟呀
宜家個人觀感覺得條女樣衰都要寫理據支持呀?
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

膚淺到你
內涵都好重要囉

標題應該注明返係對女人既價值囉,佢叫雞唔影響佢返工做老闆出糧搵錢之類,咁姐係話叫雞咪叫雞囉除非佢同緊你一齊,如果唔係關你撚事咩

即係作為一個男人黎講,除左對女人外,內涵對於自己/老闆/家人係冇價值?

識friend連同個雞蟲同枱食飯都覺得嘔心呀 你估剩係影響到媾女咩

男人佢唔預自己拍拖結婚,有性需要去叫雞有咩問題?如果無錢叫$320就無價值,有錢幾萬包個model一晚又會唔會有價值d

會周圍同人講?
你覺得冇價值
人地不知幾快活

我敢講幾乎全部雞蟲都會呃另一半冇叫過雞,呢個係人格問題,我會叫做人格低賤
我個人覺得男人叫雞敢認完全冇問題,但現實唔係,所以點解咁抵屌,或者叫做更加應該去譴責呢種咁無恥既人種同不公既現象

呃呃哄哄呢啲野莫講話男女朋友啦 資本社會點會唔存在呀我唔哄下你點呃到你科水俾我?我唔呃下你你點會肯買我啲貨 你心態應該呢個資本社會好多人都係人格低賤但偏偏呢啲人先知點樣可以做到佢想做既野
有錢男人
係外國人大洋腸
靚仔有學歷

以上三個共通點係咩...都係有可能去叫雞...咁又如何....

啲港女咪一樣貼埋大床...自己縱埋去!

會周圍同人講?
你覺得冇價值
人地不知幾快活

呃呃哄哄呢啲野莫講話男女朋友啦 資本社會點會唔存在呀我唔哄下你點呃到你科水俾我?我唔呃下你你點會肯買我啲貨 你心態應該呢個資本社會好多人都係人格低賤但偏偏呢啲人先知點樣可以做到佢想做既野

你講得冇錯個現實係咁,但我唔認為主流既人既做法同價值觀等同常態,喺人性既角度睇係好可悲
為左性俾錢俾女人同佢做愛,俾錢去屌一個差唔多成條街都屌過嘅閪,真係好嘔心。要叫雞亦代表個男人連自己性慾都管唔好,咁易就要俾錢去發洩,真係好隨便,未來真係結婚萬一satisfy唔到又會走去叫雞。會叫雞嘅男人價值觀亦唔會好得去邊,完全無道德倫理,當女人係一件貨品,俾得起錢就屌。都唔知啲點同叫過雞嘅男人結婚生仔,都唔知會唔會惹啲乜嘢病返黎。

value:
叫雞<sp player<狗公<專一男仔<a0處男

加上要去到叫雞嘅男人通常都肥柒醜

A0 最高value 你唔好ff 啦。 係到扮女人。 女人唔會鐘意a0, 一個人會a0 因爲佢冇吸引力。

你就咪扮知女人心啦 a0純情怕醜仔不知幾受歡迎
當然樣柒果啲唔計
叫過雞搵過sp既男人唔要得,,過唔到人世
好嘔心

其實佢冧得妳掂, 可能照樣死心塌地對佢
好多女仔講一套做一套, you know

講真,如果認真拍拖係接受唔到
諗下結婚之後佢都有可能咁做
叫雞個班好多都係Mk 仔
剛剛相反

咁你依家想點
本身踩到d雞蟲地底泥咁
叫雞=冇價值

個人觀感
論壇發表意見有咩問題

我先叫你睇埋普世價做

意見冇問題
純粹人身攻擊
我之後話人地既事
雙方都同意,各取所需
甚至已經係歷史都存在
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

笑左
你除左人生攻擊重有講過咩
一味淨係話雞蟲污糟,冇價值
我同你講人既價值唔係由你去講
你又話批評唔洗得到人批准
好心你啦,咁大個人
依家問題係性工作者,好多先進國家都存在
點解存在?就係因為有需求
呢樣野係普遍
你唔知只係冇人同你講過你
想問下條女樣衰點解冇理據呢
肥囉,多暗瘡囉,眼細鼻大etc
大佬,你下下用批評人只用個人觀感
好難再同你傾落去
我個人觀感覺得同你冇討論餘地
我個人觀感覺得你以為好多野唔知就以為唔存在
你可以梳起唔嫁啦
咩價值?男人價值一係有學識 一係有錢。叫雞對上述野都無影響

膚淺到你
內涵都好重要囉

會周圍同人講?
你覺得冇價值
人地不知幾快活

呢個真
不過呢個社會係咁
不論男女
或者叫雞,出軌,sp,墮胎呢d行為
大部份人都曾經試過
亦都唔會同另一半坦白
但係人會成長
如果真心喜歡另一半,而另一半亦都修心養性
接受過去都係一種愛既表現

咁你依家想點
本身踩到d雞蟲地底泥咁
叫雞=冇價值

個人觀感
論壇發表意見有咩問題

我先叫你睇埋普世價做

意見冇問題
純粹人身攻擊
我之後話人地既事
雙方都同意,各取所需
甚至已經係歷史都存在
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

除左兩個男女真心相愛拍拖之外
社會上好多畸型既“愛情”
唔講同性戀同亂倫
出軌,叫雞,sp
其實三者咪幾乎同一樣性質
都係一d唔係幾見得光,但當局者又覺得享受既事
出軌更加係對另一半不忠
而叫雞,反而三者中係最唔傷害到其他人
人大左,我相信部份男女,都曾經試過以上三樣是但一樣
人就係咁,一生總會做過幾件唔係咁見得光事
而男人,好多時就係想試下唔同既女人
如果一個男人拍拖個陣,眼中只得你
何必要介意佢既過去呢?

意見冇問題
純粹人身攻擊
我之後話人地既事
雙方都同意,各取所需
甚至已經係歷史都存在
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

笑左
好心你啦,咁大個人
呢樣野係普遍
好難再同你傾落去

笑死 普遍就等於叫雞冇問題?
意大利偷野夠普遍
我就冇資格批評?
咩邏輯

我都覺得同你討論唔到
覺得雞蟲嘔心都要比理據
你覺得條毛毛蟲樣衰又洗唔洗下下有supporting呀
你咪繼續覺得叫雞冇問題囉
希望你冇叫啦
叫雞真係好污糟 好嘔心
我唔知大多數啲人覺得叫雞係點啦
可能有人覺得嘔心
有人覺得冇乜野
但一定唔會有人聽到你叫雞欣賞你囉

不過好奇一問
冇人答過我
其實調轉女叫鴨又覺得點呢
假設佢好專一 拍拖就會停止叫鴨
不過應該會有巴打話叫鴨冇咁普遍應該係錯
有錢男人
係外國人大洋腸
靚仔有學歷

以上三個共通點係咩...都係有可能去叫雞...咁又如何....

啲港女咪一樣貼埋大床...自己縱埋去!

同意

意見冇問題
純粹人身攻擊
我之後話人地既事
雙方都同意,各取所需
甚至已經係歷史都存在
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

唔講同性戀同亂倫
出軌,叫雞,sp
出軌更加係對另一半不忠
何必要介意佢既過去呢?

答左我先
換轉係個女人過去叫鴨
完全改過之身
Body check完全冇性病
你接唔接受

如果你接受 我欣賞你既包容

你覺得無權批評
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

唔講同性戀同亂倫
出軌,叫雞,sp
出軌更加係對另一半不忠
何必要介意佢既過去呢?

答左我先
換轉係個女人過去叫鴨
完全改過之身
你接唔接受

其實佢如果同一個屌過200多條女既人one night stand, 同叫鴨有乜分別?
同埋呢 唔好成日搵叫雞 出軌 搵sp黎比較啦
其實全部都係低賤行為
你證明到叫雞比其他行為冇咁傷害人
唔代表會令叫雞呢個行為冇咁cheap

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

唔講同性戀同亂倫
出軌,叫雞,sp
出軌更加係對另一半不忠
何必要介意佢既過去呢?

答左我先
換轉係個女人過去叫鴨
完全改過之身
你接唔接受

其實佢如果同一個屌過200多條女既人one night stand, 同叫鴨有乜分別?

咁巴打你即係接唔接受到叫過鴨既女人

意見冇問題
純粹人身攻擊
我之後話人地既事
雙方都同意,各取所需
甚至已經係歷史都存在
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

笑左
好心你啦,咁大個人
呢樣野係普遍
好難再同你傾落去

意大利偷野夠普遍
我就冇資格批評?
咩邏輯

我都覺得同你討論唔到
覺得雞蟲嘔心都要比理據
希望你冇叫啦
叫雞真係好污糟 好嘔心
可能有人覺得嘔心
有人覺得冇乜野

不過好奇一問
冇人答過我

可能係你眼中叫雞只係一樓一個種
但平民有平民叫,有錢佬就玩model
都只係一場交易
所以咪話叫雞係唔見得光架
係唔會想俾人知,但男人始終好多時性慾大於一切
我細個都只係叫雞只會係d呀叔呀會先會
大個過番工先知原來我錯了
叫雞係冇樣睇
anyway你個例子唔好
唔係想同你又用法律層面黎講,但偷野係犯法
冇得比
而於女仔叫鴨
我覺得佢有責任做足安全措施
如果佢拍拖停止左叫鴨我絕對冇問題
如果只限於做朋友更加冇問題,我只會勸佢唔會玩咁多
笑貧不笑娼
有錢就唔算叫雞 叫玩女人
女人做雞翻身總好過嫁窮撚
社會就係咁 你冇錢你叫唔叫雞都賤架啦 叫埋雞咪淫賤咁解囉

意見冇問題
純粹人身攻擊
我之後話人地既事
雙方都同意,各取所需
甚至已經係歷史都存在
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

唔講同性戀同亂倫
出軌,叫雞,sp
出軌更加係對另一半不忠
何必要介意佢既過去呢?

答左我先
換轉係個女人過去叫鴨
完全改過之身
你接唔接受

不如咁講
我會覺得個女仔曾經有搵sp,女仔叫過鴨或者個女仔出過軌
係佔左大部份
因為不論男女,總會經歷一d唔定性既時期
唔論到我接唔接受,因為社會風氣導致呢個現象
我地唯一可以做既就係接受
好難搵到一個人好似白紙咁之餘
而你又同佢相處到咁
不過只係大部份人都將自己既秘密收埋
塑造一個美好既形象比另一半
而大部分人都唔會刻意

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

笑左
好心你啦,咁大個人
呢樣野係普遍
好難再同你傾落去

意大利偷野夠普遍
我就冇資格批評?
咩邏輯

我都覺得同你討論唔到
覺得雞蟲嘔心都要比理據
希望你冇叫啦
叫雞真係好污糟 好嘔心
可能有人覺得嘔心
有人覺得冇乜野

不過好奇一問
冇人答過我

可能係你眼中叫雞只係一樓一個種
但平民有平民叫,有錢佬就玩model
都只係一場交易
所以咪話叫雞係唔見得光架
係唔會想俾人知,但男人始終好多時性慾大於一切
我細個都只係叫雞只會係d呀叔呀會先會
大個過番工先知原來我錯了
叫雞係冇樣睇
anyway你個例子唔好
唔係想同你又用法律層面黎講,但偷野係犯法
冇得比
而於女仔叫鴨
我覺得佢有責任做足安全措施
如果佢拍拖停止左叫鴨我絕對冇問題
如果只限於做朋友更加冇問題,我只會勸佢唔會玩咁多

個例子係針對你用"性工作者好普遍"黎去support "你冇資格批評人"既argument
所以唔係法律上出發
但其實好奇怪
究竟要點先獲得批評人既資格?
同埋呢
我覺得有錢人玩model同叫雞一樣

最後
你接受條女叫過鴨我真係好佩服你
比起啲處女情義結既人冇啲包容
你真係聖人級數
大家接受程度唔同
我唔會屌鳩你咁都接受到
你都唔好屌我覺得雞蟲污糟啦

意見冇問題
純粹人身攻擊
我之後話人地既事
雙方都同意,各取所需
甚至已經係歷史都存在
既然呢樣野唔影響社會

你覺得無權批評
因為人地合法做性工作者
你下次用翻性工作者啦

笑死
批評人都要講權利

你都冇回應過我講既野
唔好轉移話題
依家講緊叫雞呢個行為
唔洗同我講咩貶義褒義
咁你既然覺得呢樣野唔岩
你又唔講理據去支持

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

唔講同性戀同亂倫
出軌,叫雞,sp
出軌更加係對另一半不忠
何必要介意佢既過去呢?

答左我先
換轉係個女人過去叫鴨
完全改過之身
你接唔接受

不如咁講
係佔左大部份
而你又同佢相處到咁
而大部分人都唔會刻意

又手殘
唔會刻意去揭穿/根本唔知另一半既過去

冇權干涉ok?

睇番你之前d回應

我邊度冇回應你
你上面係講無權批評呀

就係覺得雞蟲係污糟呀
醒未呀

最後我已經搵到
多謝關心

唔講同性戀同亂倫
出軌,叫雞,sp
出軌更加係對另一半不忠
何必要介意佢既過去呢?

答左我先
換轉係個女人過去叫鴨
完全改過之身
你接唔接受

不如咁講
係佔左大部份
而你又同佢相處到咁
而大部分人都唔會刻意

又手殘
唔會刻意去揭穿/根本唔知另一半既過去

其實即係你覺得呢個社會風氣係好唔好?
老實講我覺得係唔好
所以我唔會接受
所以我唔會接受有過sp既人既追求
亦會批評呢啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞