男人一叫雞真係就算再好條件都即刻無左個價值

510 回覆
1416 Like 293 Dislike
為左性俾錢俾女人同佢做愛,俾錢去屌一個差唔多成條街都屌過嘅閪,真係好嘔心。要叫雞亦代表個男人連自己性慾都管唔好,咁易就要俾錢去發洩,真係好隨便,未來真係結婚萬一satisfy唔到又會走去叫雞。會叫雞嘅男人價值觀亦唔會好得去邊,完全無道德倫理,當女人係一件貨品,俾得起錢就屌。都唔知啲點同叫過雞嘅男人結婚生仔,都唔知會唔會惹啲乜嘢病返黎。

value:
叫雞<sp player<狗公<專一男仔<a0處男

加上要去到叫雞嘅男人通常都肥柒醜
收皮啦臭雞
你地女人唔做雞男人點叫
收皮啦臭雞
你地女人唔做雞男人點叫

人地做雞你就要去叫?一啲自制能力都無
女人做雞呢
女人做雞呢

個post講緊男人囉
女人做雞呢

個post講緊男人囉

隻雞都係男人?
女人做雞呢

個post講緊男人囉

隻雞都係男人?

講緊叫雞嘅男人,重點唔係隻雞身上
完全諗唔到點解要為第個放棄自己既快樂
你問下自己點解我地情願叫雞啦
女人做雞呢

連登仔講到口臭啦
男人叫雞好撚高尚?
正正常常識下女仔唔好,要叫雞。
都要有市場,啲女先覺得有錢賺。
完全諗唔到點解要為第個放棄自己既快樂
你問下自己點解我地情願叫雞啦

雞蟲特性:對愛情無信心,覺得愛情都唔會俾到快樂自己,認為世界得性先會俾到真正嘅快樂

依啲人有咁嘅價值觀點會仲有人肯同佢地結婚,叫過一次雞,對愛嘅價值觀都已經全毀,仲要如果係常客
阿群都做埋雞喎
女人做雞呢

連登仔講到口臭啦
男人叫雞好撚高尚?

你都戇撚尻,正常識下女邊個唔想
事實上根本識唔撚到
一行近少少d女同事度已經雞飛狗走
女人做雞呢

連登仔講到口臭啦
男人叫雞好撚高尚?

你都戇撚尻,正常識下女邊個唔想
事實上根本識唔撚到
一行近少少d女同事度已經雞飛狗走

咁你應該檢討下自己先
而唔係叫雞

value:

加上要去到叫雞嘅男人通常都肥柒醜xx(

你真係未見過世界
除左A0處男唔入流之外
大致上同意呢個排序
你唔係直仔就講得口響
利:唔叫雞

value:

加上要去到叫雞嘅男人通常都肥柒醜xx(

你真係未見過世界

都改變唔到叫過雞嘅男人係低人一等
女人做雞呢

連登仔講到口臭啦
男人叫雞好撚高尚?

港女出名難追
女人做雞呢

個post講緊男人囉

隻雞都係男人?

女人唔做雞
男人點叫雞?
為左性俾錢俾女人同佢做愛,俾錢去屌一個差唔多成條街都屌過嘅閪,真係好嘔心。要叫雞亦代表個男人連自己性慾都管唔好,咁易就要俾錢去發洩,真係好隨便,未來真係結婚萬一satisfy唔到又會走去叫雞。會叫雞嘅男人價值觀亦唔會好得去邊,完全無道德倫理,當女人係一件貨品,俾得起錢就屌。都唔知啲點同叫過雞嘅男人結婚生仔,都唔知會唔會惹啲乜嘢病返黎。

value:

咁講。
私家雞同大眾雞都係雞。 都係要俾錢
包括你老母 你祖母 你老祖母 你老母祖母
如果你話你啲老母祖母都唔收錢。咁佢地賤過雞

value:

咁講。

純金錢上交易嘅性,同性愛係兩回事黎。

雞蟲特徵:性只可以用錢黎衡量
女人做雞呢

個post講緊男人囉

隻雞都係男人?

女人唔做雞
男人點叫雞?

男人唔叫雞,女人點做雞?

value:

咁講。

純金錢上交易嘅性,同性愛係兩回事黎。

雞蟲特徵:性只可以用錢黎衡量

算數啦,同呢班賤種解釋都唔會明,佢地根本唔配有愛
為愛而獻身比你都可以解讀做私家雞,都on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞