[嚴選]東京最搵笨嘅景點

886 回覆
640 Like 7 Dislike
台場會想行博物館
四十幾樓真係冇咩特別
唔計天氣問題我都唔會推薦呢個景點囉 唔知點解呢舊野都有打手
無野做去行下山不知幾舒服,又易行
咁迪士尼都唔係東京啦咁無咩景點好講
聽個名都知大陸人開
東京站KITTE
代官山蔦屋書店
橫濱睇景應該上landmark tower觀景台

同你講九洲仲撚多遊客
我係因為未去過橫濱所以去下,而我又知海洋塔係果度,瘦身男女好多場景都係果度附近先去,細細個成日睇呢套戲

我同屋企人去既,我同老母講笑咁講你以前有冇約個音樂家係鐵塔等你帶你去團聚

正常我真係未必去
第一次去東京迪士尼,你會去普通定海水
點解會有阿叔問你野

人地好多都可以收現金,係試過一次因為冇etc要兜路

不過而家野田都改左有得租etc,但去過2次野田實在太遠
成田果間好多車款一係唔岩一係就度唔到期
個摩天輪我玩過地方細細好多野玩

你呢棟野我事後先發現係MF Ghost入面啟介搞地產個office
上完富士山落黎返箱根果陣咪中左伏要兜路

etc only我唔去得

但我揸過2次先第一次見到呢d收費站,我第一次去群馬輕井澤伊呂坡,第二去箱根
日本都話搵笨嘅人不如返大陸啦
跟本東京全部都係 去都去關東近郊 山梨縣啦
我上網睇到果一區有9個銅像可以搵
其實我睇到中學篇冇睇,後面都係斷斷續續知道下劇情,但都有少少想去
主要上年d紅葉特別唔靚,太乾罕好多一早就枯枯地
有冇跳涯?

反而伊吕波好想試坐以前一手軚旅遊巴落山個阿叔

食壽司留返喺銀座算啦
我好記得大觀山展望台落山個收費站果個哥哥仔係識講2句廣東話,佢聽到我傾計用廣東話佢特登叫停我用廣東話同我講聲多謝
佢賣點係露天 雖然人多但係個vibe係幾好
個城市景夠靚又可以打卡
佢唔係最高但係東京周圍唔夠佢高 夠晒睇風景
根本成個日本都係咁佢哋好撚鐘意排隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞