[嚴選]東京最搵笨嘅景點

886 回覆
640 Like 7 Dislike
龍珠 山T女福星 聖鬥士星矢 男兒當入樽 橙路 IQ博士 城市獵人 北斗之拳 叮嚀 忍者小靈精 忍者亂太郎 蠟筆小新 櫻桃小丸子 亂馬1/2 犬夜叉 幽游白書 全職獵人 金田一 柯南 浪客劍心 遊戲王 手塚治虫嗰堆 足球小將 棋魂 新世紀福音戰士 美少女戰士 百變小櫻 屌魔女doremi Nana
私心推薦草莓100%
不過橫濱海洋塔其實幾普通下
去橫濱順便去埋就ok 特登去就唔值得

規模上細過啲出名觀景台唔少 (東京鐵塔 skytree shibuya sky etc.
冇乜配套 唔似人哋會有齊成個package 可以睇嘢 食嘢 買嘢
如果冇記錯 上面好似連toilet都冇
而家都係得個商場仔+少少souvenir賣
其實都幾痴線 如果喺香港一定俾人屌到仆街
即刻駁嘴
上面雪係講緊富士山
紅葉係箱根
橫濱gundam factory收啦嘛
咪個個去曬朝聖兼去埋台場
橫濱間gundam base俾人掃剩冷凍貼嗰啲蟹貨咋
因為個個都好似你咁諗
真 日本員工佢哋全部勁好笑容,上落嗰啲睇公仔嘅車都會揮手講byebye
最記得香港紀念品店個職員西到傻勁串
咁你真係好彩,我上次多人到仆街
咁就唔係玩晒啦傻閪
黑門市場一樣
咁係人多啫 唔關個地方事
我睇足球小將
唔知有機會再去,見到不多於五隻貓
你去竹下通幻想會少人?人哋唔洗做其他人生意?
去過Disneysea
撞正黃金周之後嗰日
入邊冇人 全部只係等三,四個字咁
全部玩晒之餘 仲可以encore真係算好好彩
我其實上年4月去gundam factory都已經唔係好多野賣
嗰日落雨上唔到去展望台,要喺落幾層大玻璃到行,部電梯整到咁勁原來先嗰四十幾樓,5分鍾就走咗即刻覺得張飛唔抵
不過展望台有開就會好啲嘅
Teamlab
要赤腳
真 夜晚嘅淺草寺其實幾舒服 喺附近居酒屋食完行下 之前住吾妻橋附近晚晚去散步
我去親六本木都冇乜記憶….
富士山四季都有唔同嘅靚點解得雪版係靚?48景淨係畫雪版?

你話夏天浸溫泉冇feel都話
自由之丘

真心唔識欣賞
要派籌通常係嗰日有限定款返貨,你唔好彩
好舒服喎依個地方好多local都會去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞