[嚴選]東京最搵笨嘅景點

886 回覆
640 Like 7 Dislike
老老柒柒
淺草寺周邊消費高到震
我係榛名湖個腦出曬好多場景,真子話要將第一次比池谷,夏樹同拓海既感情線,阿樹同拓海傾計

搵到池谷前輩同真子個招牌會諗起真子話以後唔著涼鞋

跑山路真係同你一樣,明明現實第一次去但我記到下一隻彎係咩,故事入面邊個彎爬頭邊個彎有劇情,唔使自己播歌個腦都不停唱
台場我自己去東京次次都一定去一日
而家開埋豐州市場
基本上都係朝頭早豐州 晏晝台埸outlet 玩下啲室內機動遊戲 黃昏睇吓高達 夜晚食完個飯行吓海邊 又一日
去呢度有啲技巧
近上野站嗰便唔好去

係去就一支公去不忍池嗰便
唔知仲有幾多人識皇家雙妹麥
東京鐵塔係第一季同劇場版都係重要場景
https://www.youtube.com/watch?v=FS-9W75d_nk
加埋由細到大睇日劇 就咁係東京行街都勁有feel 囉
我覺得依家好多百貨公司要俾錢上天台
睇景好揾笨,又要一早訂定個時段
宣傳影相靚到爆現實人多又迫

最on9有D上到99層你想再上到100
麻煩課金,上到去除咗打卡都唔知有咩為
地點問題,同一座寺搬入深山,可能10分1遊客都無
冇睇,但好明白可以去自己喜歡既動漫電影既場景朝聖係好感動

一玩返大路遊客區我個心情好大反差好似唔知為乜咁
咁 L on 9
東京都庁 展望台 無料
btw 仙台都有棟市內最高既展望台無料任坐
個時睇相 睇劇 睇介紹
影到好似好撚勁 好特色咁
個時我都仲係到搵緊個條馬路係邊

到我上左個商場
有個位擺左圍欄 樓下個景就係條馬路
我先知道 屌 原來個條就係

仆你個街SOGO條馬路仲繁忙仲多人過佢
千客万来 就算上去萬葉俱樂部個溫泉都貴貴地 又冇以前大江戶咁正
問返轉頭, 你想去嗰度係為咗乜先?
兩個星期前去完, 9成貨架都係吉o既, 痴撚線
上年都係4月去, 買到手軟, 今年唔知咩事
鎌倉橫濱old money 區嚟實正,你住西貢都會覺得好正
啲YouTuber 吹都到吹出嚟啦
冬天係靚嘅,有雪山睇吓
不過只限第一次睇
見到佢郁真係有種男人嘅浪漫
要睇你咩時間去 上年有一期台場係乜鳩都關曬 得返高達同個商場 個期我去係直接skip台場去橫濱算
其實築地都覺得搵笨可以選擇唔去東京,留係香港西貢咪算
雖然都廳個展望台唔使錢,但側邊啲樓比較埋啲
而家日本有餐廳收緊座位費(只針對遊客
冇雪係箱根都唔應該去去過一次見到綠色嘅富士山,獅子山都靚過佢
築地同豊洲都係垃圾
你想食好嘢一係俾啲時間去銚子、那珂湊或者三浦
樓主打簡體點解都咁多like
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞