[HKUST] 科大討論區 (39) - 科技大學無科技

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

做咩

F___ C__

純粹俾大家J下
前評議員

但有唔少killer

覆錯

正解
btw 科大冇爛grade course

但有唔少killer

正解

其實拎mean/median個個人先有參考價值
想問下讀engine 既巴打
LANG 2030 係咪一定要yr2 讀
我讀civil 但冇pre reg 到比我
但啲fd個個都有得讀

做咩

F___ C__

純粹俾大家J下
前評議員

唔係,佢選唔到,唔夠法定票數

所以去左做熱狗

但啲fd個個都有得讀

spring先pre reg呀

正解

其實拎mean/median個個人先有參考價值

應該起碼要有3個data先作到準
mean再加多兩個知sd既
有冇人知今年engine簡major係咪同以住一樣
25%dse 75%gpa 同修佢要求果d course

100% gpa

100% gpa

改左
Thx
但啲fd個個都有得讀

spring先pre reg呀

我舊年Fall已經pre-reg咗

做咩

F___ C__

純粹俾大家J下
前評議員

所以去左做熱狗

唉咩?

唔講啦呢個……信邪教嘅人通常好難醒,除非係到冇利用意義而被裡面啲人整鑊甘……

做咩

F___ C__

純粹俾大家J下
前評議員

所以去左做熱狗

唉咩?

唔講啦呢個……信邪教嘅人通常好難醒,除非係到冇利用意義而被裡面啲人整鑊甘……

佢好似係今年年頭先去做 鄭松泰辦事處 intern

好想了解下今時今日仲要加入熱狗既人係咩心態

唔知佢咩事啦,佢本身唔似係咁「盲」嘅人……
大家覺得同一個sem有marketing/management/labu/huma會唔會太chur
有冇HKBN 巴打上唔到portal
部部都times out
有冇HKBN 巴打上唔到portal
部部機都timed out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞