[HKUST] 科大討論區 (39) - 科技大學無科技

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
點解HUMA1001成百個位係available 但都有咁多人係waitlist?

想reg嘅cc都wait成咁 又要諗過第二個course

其實都係無咩所謂

都係你既instructor決定你既grade

Lang呢啲刷鞋都無用
之前同班有個人勁奶tutor鞋底,唔理三七二十一都對個tutor春笑點頭,唔知仲以為佢係gay

你其他assignment好低分?

writing speaking average都有5
vocab就炒左
重點係,我instructor 係irene

你學期頭報佢之前有冇問過人佢係咪殺手
定係冇得揀而要揀佢嗰班

無問啊 我見fall遇完一次killer 就膽粗粗心諗無咁黑
點知遇左件最kill
Mark3420有無人想由L1 swap到L3???

推一推
點解HUMA1001成百個位係available 但都有咁多人係waitlist?

唔好轉住,等下先

唔好轉住,等下先

我仲要聽日12:30先reg
仲有機咩?

因為reserve左120個位比SHSS既人
你mouse cursor指過去quota到會見到
全部shopping cart嘅都waitlist
今次仆街了

我仲想讀埋另一科HUMA,但2030卡住咗

Labu T18/21 換 T10

做咩

F___ C__

未必,睇你叻唔叻同認唔認真讀
有冇ching 賣hall1/2?
Telegram @no1giantdragon

睇嚟巴打你讀哂
好想同子瑜bb讀書

睇嚟巴打你讀哂

?

正解
btw 科大冇爛grade course

做咩

F___ C__

純粹俾大家J下
前評議員

唔係,佢選唔到,唔夠法定票數

做咩

F___ C__

純粹俾大家J下
前評議員

但有唔少killer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞