[HKUST] 科大討論區 (39) - 科技大學無科技

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有冇靚grade LABU tutor介紹
聽日打得成風就連放2日

諗下就好
我屌 點解會比hell 5

好出奇咩

見好多fm都得一個sem 但我就可以住hell住足一年

你離科大住得好遠?
MISS ME?

若要生活好,

寫電郵去ITSC問下
想申請overload 係咪係class enrolment request 到申請就得?係咪一定批架?

What school what major what gpa

Overload 都要睇GPA?

當然啦
淨係讀pre-reg個堆 shopping cart係唔係唔洗理佢

夠唔夠credit先你?
有冇人同我一樣sisprod開唔到unofficial transcript 已經allow咗popup 但都係冇popup出嚟

好似要時間generate張transcript出嚟

我張一定好核突

好出奇咩

你離科大住得好遠?

今年唔係guarantee 一年?
btw世正巴打真名上連登?

無奇不有

好出奇咩

你離科大住得好遠?

今年唔係guarantee 一年?

我嗰年就多數都係一個學期,今年唔清楚
收hall3 男女不限

寫電郵去ITSC問下

過咗deadline啦,佢個contract係一年,下年請早啦
有冇人同我一樣sisprod開唔到unofficial transcript 已經allow咗popup 但都係冇popup出嚟

好似要時間generate張transcript出嚟

係generate到但係點view report processing之後冇野出

我都係咁

屌柒ARR

寫電郵去ITSC問下

過咗deadline啦,佢個contract係一年,下年請早啦

下年我都Year 4

好出奇咩

你離科大住得好遠?

屯門遠唔遠

無奇不有

我宜家改名啦

好出奇咩

你離科大住得好遠?

屯門遠唔遠

好多年前有人住上水都冇宿舍,走上辦事處嘈,班柒碌仲好撚串攞把尺喺地圖「度」距離畀人睇
elpa 走咗會唔會俾professor屌?

無奇不有

我宜家改名啦

會罰企同打電話比家長講留堂

收hall2 男double

會罰企同打電話比家長講留堂

同埋記小過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞