屯門一家惡人 刀削麵店態度衰 街坊都知 更用遮襲擊中學生 事後「威脅」記者禁報道出街?(2)

720 回覆
103 Like 4 Dislike
點印證法?
即係俾人串完打完態度仲係好好先叫唔mk??
有對眼都會睇到係舖頭無賴在先
你係舖頭優惠嘅嘢你鍾意唔俾冇問題
打開門做生意唔批評得咩
因為俾人投訴就擺人張相上網
唔彈得咪執咗檔嘢佢囉
舖頭唔擺人上網,個學生唔會走上舖頭找晦氣
正常人就會咁樣諗
啲人格有問題嘅屎忽鬼就會話學生mk呀
乜撚嘢傳媒偏頗呀喺度轉移視線
當然呢啲都係你啲同類慣常狡辯嘅技倆
條片本身得5千幾View
最好笑 6年前已經知咩事
@user-gg4mj3hb7g 6 年前
頂佢個肺 個老闆 好撚串

@mingchan12558 6 年前
食完一肚氣,扮到第二度冇得食,食屎啦,千其咪去,貼錢買難受

@BlueLivesMatter-fy5mr5 年前
兩兄弟正仆街嚟,態度好撚串,唔知佢老豆老母點教仔
論MK 間鋪成家都MK過兩個學生喎
又出手打人 又兇人恐嚇人 又搶人電話
點解你唔講下間鋪啲人MK仔女?
至少學生無出手打人 無恐嚇人 無搶人電話
仲要舖頭郁手打人條賤種都唔講
呢啲咪偏頗囉
交稅俾呢d咁嘅垃圾讀書,真係浪費金錢有書唔讀,走去搞事,破壞社會安寧
有冇證據打人?全程都係條女喺度9嗌
又"你哋" 咩"你哋"
呢度係好撚多種人
只係今次好多唔同諗法嘅人
都絕大部份覺得呢間野係閪
係咪應該反省下呢

都係嗰句 你啱晒又點
間舖係你 你想點都得又點
人哋咪唔嚟 人哋咪日日開po唱9你囉
入舖會畀你cap圖放上網
邊個夠膽同你嘈丫
其實你依啲人係唔係冇睇過條片就屌嘅呢?
呢句說話明明係個女仔衝入去間舖頭度 大大聲咁講
佢嗰句嘢係引述返個女仔講嘅嘢
「你記唔記得你十日前將我哋個樣放咗上網」
建議重溫多次條片
有時間順便去驗一驗眼
你有冇睇片把遮咪係咁督佢
一定要「由治及興」
咁你仲食
我都好認同呢間嘢係閪
但呢對MK仔女都唔係啱晒
都係嗰句今次係 閪鋪vs閪客
青光眼就好去排期輪街症啦
猛料
唔似學生都唔係咁樣一輪嘴屌人扮野
然後乜都唔聽唔俾人拎學生證出嚟解釋
老老豆豆
我第一時間係覺得兩個學生都幾厚面皮
兩個人嗌一碗麵無視最低消費仲想要優惠
LM post 定條link 先啦
原來個客MK舖頭可以打人
都唔明你係咁死拗嚟做乜?你咪喺度出聲啦,間舖頭就一定錯,喺度拗其他嘢死返出去啦
咁快標籤人做閪客做多咗喎
佢哋要求有咩唔合理,點樣閪法先
你去街症驗下腦,無食過又學人人云亦云
其實點先叫做MK仔女?
如果真係mk又關你撚事咩
依家講緊間鋪打鳩人呀,人地留食評,仲要小器到搵返cctv po返個中學生上網,人哋上門已經唔係惡唔係串,又要搶人電話
最後就見到曬cam同咪,都夠膽喺記者面前咁撚惡,仲開遮襲擊人已經痴撚曬線啦
試問個女仔為自己認為不公義嘅事情發聲有咩問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞