屯門一家惡人 刀削麵店態度衰 街坊都知 更用遮襲擊中學生 事後「威脅」記者禁報道出街?(2)

720 回覆
103 Like 4 Dislike
要著校服先有優惠好on9, 不如show張學生證仲好,就算係學生你冇帶學生證都唔可以有優惠,就係咁簡單
個四眼仔實在幾過分
笑死
係咪真呀味道OK?啖氣點都食唔落
兩兄弟生得咁醜樣,個格又咁衰,可以溝到咩女?
推到佢執笠 垃圾鋪頭
其實你咁型咁惡
係叫緊多啲人對間鋪避之則吉

影響力在於我嗎?
惡可以解決一切問題?

你咁勁,試問我點敢食依碗麵
留返俾流浮山啲師兄弟幫襯啦

生意好呀
所以咪話佢其實係唔係另類飯堂嚟
成家都好似出嚟行咁
我食過⼀次,啲麵勁腍,刀削麵就食彈牙,完全唔知呢間嘢用乜賣點,極度懷疑俾錢請打手。
服務態度唔單只係差,入邊啲人簡直係有精神病。
有一次,亦都係唯一一次,去食呢間嘢,同一班學生搭枱,班學生到先,我係搭枱嘅。
我記得我叫咗佢嗰個乜嘢類似醉雞刀削麵,咁我見15分鐘都未有咪問吓囉,點知個店員(由佢嗰個一激動就會走音嘅style去推斷,應該係嗰個畜生家庭嘅細仔)口噏噏咁話咩俾嗰少少錢以為自己係老細,再等咗5分鐘最後都有得食嘅。
但原來,咁啱班學生其中一個都係叫醉雞刀削麵,咁佢哋嚟嚟先叫先,又見我已經有得食,咁問吓都好正常啫。點知一問條友就跳晒仔,話我哋催佢搞亂晒啲單
最勁嘅係,個廚房佬竟然嗌出嚟話同學生講佢嗰碗嘢已經被同枱嘅人(即係我)食撚咗。最後仲話唔做班學生生意講咗佢哋走,最正嘅係有幾個食到一半都俾人趕走,情願唔收佢哋錢。
跟住個樓面仲要我負責埋班學生張單
我最後買單淨係俾自己嗰份,放低就走無理佢。
成家白卡
嗰陣時仲未知佢哋係一家人,仲諗間嘢咁勁請着個個都係躁狂症。
依家先知原來係臭罌出臭草。
有啲學校學生證淨係寫英文
個白卡細佬睇唔明分分鐘又會屌鳩個客
屌 間野庇護工場嚟? 聽落無個正常
所以今日有冇開?
除咗俾一星仲有咩可以做
咁快推唔郁
痴撚線之霸
等等張學生證唔順佢眼
佢咪又唔畀
佢覺得唔係就唔係喇

同埋再講多次
今次件事唔係學生優惠問題

係燥底家族態度問題
佢有無撚你一排畀說話你聽?
痴撚線嘅
關你咩事?又唔係你趕學生走
真係好撚癲
癲到以為睇緊周星馳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞