屯門一家惡人 刀削麵店態度衰 街坊都知 更用遮襲擊中學生 事後「威脅」記者禁報道出街?(2)

720 回覆
103 Like 4 Dislike
推呀推呀
刀削麵變刀削人
咪幾好 咁有性格
出位喇依家係人都識你兩兄弟
盧偉雄
盧偉強
兩個死賤種
刀削面俾狗食
啲學生食晏時間一位難求
其實幾難食嘅舖都會去幫趁
造就咗呢啲閪舖都生存到咁耐
應該去附近嘅學校group幫佢宣傳下
個閪細佬有撚病
把死人聲 鬧下交即刻變身精神病
個啊哥雙臉撚 唔知頭唔知路
佢話朋友 係咁屌 一知記者扮好人做乜撚 錄低曬啦

講返學生優惠
用下腦啦 咩細佬 你覺得唔似學生但
邊撚個正常人會為你個2蚊 著到咁走黎話學生呀 好撚得閒咩 就算佢18/19歲 佢仲讀緊書
佢都可以係學生黎
減2蚊 好似攞佢條命咁 鬼殺咁嘈 好撚肉酸
記者個日入去搵佢 仲見到有1/2枱客 真係CLS 成家好似白卡家庭咁 好撚恐怖
呢間野真喺去過一次一世難忘
推呀推
無追po
#幾?
推到佢地執柒
希望父母見到呢個post咪畀自己仔女去呢間刀削麵食嘢
學生去7仔食杯麵都咪撚食呢間19刀削麵
而家多左個 理性的港人同c====3 幫間舖頭撐
一係細佬,一係四眼仔啲friend
咁紅想執咗佢開第間都唔得
推到執柒
九龍城送唔送?
實俾人狙擊

以前食過 好難食
個四眼阿哥串過碼頭咕喱
食完一肚氣 比錢買難受
終於都有人報呢間垃圾店
Ekids幾多分
未諗到食咩睇下餐牌先
每年放榜前後網上都會「香港藝人會考分數列表」,除咗見到孫耀威同森美等高才生的好成績,榜尾的E-Kids亦成為網民焦點,皆因表上寫明「E-Kids成員合共不多於5分」。最近Tommy上ViuTV遊戲節目《超低能特攻隊》講出會考分數!
https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/203544

Tommy坦承「成員合共不多於5分」係真,但實際其實只得1分,並由Tommy的數學科成績獨得,而且E-Kids其他成員並無出席考試
https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/203544
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞