[NSWER] NMIXX討論區(15) Jiwoo & Kyujin生日粗卡 6月Comeback未?

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
吳海嫄真係可愛到cls
雪寶個膊頭
佢攬我啊
haewon琴晚啲live係想點
q撚到
訓左冇睇
訓到咁晏呀師兄
我都係睇番啲fan page highlights
yt live冇睇 聽唔明韓文
係真㗎
不得不承認 啲造型真係好睇咗性感咗
另外琴晚jiwoo b個金毛配藍色頭巾
同埋前兩晚 雪寶戴頭箍又係好好睇
有冇人知尋晚LILY幾時冇左個咪?
https://x.com/kanggo56/status/1796789061224742963
呢首第一首 似係上台個陣冇拎到咪
咁都得
有下仲要唔小心俾bae kick親
lily真係好天真好傻好蠢 (正面個隻)
被說妝造變好看 反應很好的大學校慶薛侖

成均館大學
檀國大學
高麗大學
韓南大學
韓國教員大學
新韓大學
漢陽大學 (ERICA校區)
亞洲大學

雖然一直都是大美女,但是最近的妝造真的很適合

(可點進原文看更多照片)

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3257842744

1. 我個人覺得ERICA的造型最漂亮ㅋㅋㅋㅋ 真的都好美..

2. 真的好漂亮,像洋娃娃一樣

3. 每次看的時候都會想起白雪公主... 太漂亮了,好神奇

4. 偶像圈的legend

5. 有點像Sana+子瑜

6. 老婆

7. 我最喜歡馬尾造型,好像漫畫人物...

8. 都已經有那種長相了,身高還是168公分,太犯規了

9. 現在的妝造真的好看多了ㅋㅋ

10. 不是啊,薛侖明明那麼漂亮,之前為什麼還要貼雙眼皮貼呢

11. 應該早點撕掉雙眼皮貼才對,到底是誰貼的,想毀掉漂亮的孩子的臉..

12. 我覺得她很漂亮,沒有紅起來很可惜

13. 她的臉一直都很漂亮,所以我不知道哪裡變了ㅋㅋㅋ

14. 我超喜歡戴髮帶的那一天🥹🥹

15. 超美,之前覺得妝造很可惜,現在很適合

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
老婆
https://www.instagram.com/reel/C7rY0F3S7tK/
好似係上台前影大合照放低左個咪
影完直接上台
男飯叫得好癲 氣氛好正
真係 呢間同頭兩間都叫得好大聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞