[NSWER] NMIXX討論區(15) Jiwoo & Kyujin生日粗卡 6月Comeback未?

924 回覆
10 Like 7 Dislike
睇咗佢地啲搞笑cut 越睇越迷 之後去睇佢地啲performance 。firm 到傻真係搞不掂

500元係我大婆now
Post頭有精選綜藝同舞台可以慢慢追番
有咩想知隨便問
搵緊6月澳門啲飛 見黃牛都無人放係咩事
聽人講 呢刻澳門飛係難搵
何解 ?無深入研究過
冇 就係唔見有人放咁解
在成均館大學慶典上現場演唱高音的薛侖

影片1
https://twitter.com/i/status/1791105569816006699

影片2
https://twitter.com/i/status/1791094749665136934

真的超棒

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3233792453

1. 仙女般的臉龐,樵夫般的音量,太瘋狂了

2. 真的唱得超好

3. 薛侖一定要發展得更好才行

4. 不愧是名唱仙女將軍

5. 這才是歌手啊

6. 薛侖太完美了

7. 是六邊形偶像呢,什麼都做得很好👍

8. 唱live真的很瘋狂,那樣的臉蛋居然能有將軍的發聲ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

9. 明明長相就是不會唱歌的樣子,怎麼回事ㅋㅋㅋ 我的天啊

10. 薛侖讚

11. 我就知道NMIXX去大學慶典表演會引起轟動

12. 果然唱得很棒,而且NMIXX這套服裝是我看過史上最漂亮的

13. 這團不是每個人都很會唱嗎?

14. 如果薛侖在其他團的話一定是主唱

15. 哇,如果像這樣實力很好的偶像能更更更更紅就好了

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
2期啱啱先開
邊有咁快開3期
我想問吓係咩會員❓
官方開嘅會員 每一期大約有一年會籍
入咗有份Kit box送 同埋韓場Concert會有優先買飛 去音放同線下活動都有優先
想知道而家有冇得申請❓定係要等下一期
我都係呢兩個禮拜新入坑nswer
喺旋轉等咗幾日先搵到飛
截咗冇耐 要等下一期了
買左幾錢 我見有一個要bit
2000 坐側邊 vip104區 包埋福利
我覺得算係咁 中間覺得太貴
之後呢個價錢嘅側邊位 絕大部份放出嚟都唔包福利
又幾公道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞