[NSWER] NMIXX討論區(15) Jiwoo & Kyujin生日粗卡 6月Comeback未?

458 回覆
8 Like 6 Dislike
佢哋真係好勤力,我哋做fans嘅幾幸福,不過佢哋就攰啲
手燈上網買好似會平過喺西九信和,棒球褸就好難搵到
齋講Cb頻率嚟講還好啦 未到好密
岀道頭幾年越多野做越好
新入坑nswer
今朝返工冇搶到 想知想知VIP區行情幾多
歡迎 點入坑同本命係?
本身自己好鐘意蜚蜚呢首歌
前排youtube突然之間推俾我睇佢哋個live版
睇完自己就有啲情緒 同埋覺得佢哋都好有誠意
咁就開始search下佢哋啲info歌呀 ig相嗰啲
利申:一直冇留意k-pop 自己swiftie嚟
撳入佢哋個官方IG 就俾Jiwoo生日個po徹底迷倒sullyoon我都好鍾意

同埋佢哋個個樣都唔差 又易認 風格又各有特色
實力又好似算係公認今代最好
都想知點解同其他對比之下 冇咁紅
係咪宣傳嗰啲做得唔好定點❓
自己真係k-pop新手
好開心
唔緊要 咁代表做得Nswer都一定係忠粉

比其他女團比冇咁紅主要因為Nmixx 嘅拼接風唔大眾

我就好鍾意佢哋玩拼接 不過出道曲就拼接大眾接受唔到
你見佢哋出道咁耐先用Love me like this 攞到首一位就知

同埋JYPE推女團真係比其他公司差少少 ITZY都爆唔起
樓上答左d 補充多少少
最主要係出道曲O.O出果陣太新奇 有好多人覺得唔好聽
同埋公司營銷比較差 同實力對紅唔紅唔係重要因素嚟
不過我相信佢哋慢慢儲死忠 人氣總有一日會上

Lily係大swiftie嚟
Po頭有唔少精選物料 有興趣可以睇下
有咩想知歡迎隨便問
買到飛
各位6月先
啲飛賣咁耐都賣唔晒
唔係掛
6月見
我都超鍾意呢種style
btw 都想知除咗官方ig yt同埋ig fans page之外
仲有咩渠道可以知道佢哋嘅update或者出event❓
官方就有個app叫FANS 有NSWER名額去嘅活動都會有公告招人去 但得韓文要自己Cap圖翻譯 佢哋有時都會喺果到同NSWER傾吓計

非官方就喺Twitter fol
Nmixx pics同Nmixx schedule

全部都勁可愛,特別係啾,塊面漲漲哋好可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞