王菲出道前照片曝光,出道前後外表氣質判若兩人

91 回覆
96 Like 9 Dislike
好撚匡智
佢果時群左堆北京佬呀麻
如果用兩個出道前比,佢比王菲更加似上面農村落嚟,反而王菲雖然又係一睇就知唔係香港人,但睇得出本身係有啲背景嘅北方人唔會係農村嚟,完全冇嗰種勞動感無做過粗重嘢,好柔弱冰冷感覺
咁佢本身北京嚟
嗰陣香港娘爆時期北京嘅相
果時佢叫王靖雯
黎明多次關懷同一名匡智 好有心
咁就和諧哂
佢最早期英文名好似叫SHIRLEY
大陸妹就大陸妹啦,樣衰衰咁,有形象顧問都改變唔到大陸氣質
啲人話王菲好串,佢得罪人唔出奇。當年大陸人仲要比香港人歧視,唔鍾意佢唔出奇啊,當年利智都係俾人歧視啦。
正想講,好似鄉下佬著西裝出城咁
文佩玲
應該全世界呢世都無咩機會再聽佢唱歌, 霆鋒除外
小兒麻痹
黎明個髮型根本就係依家啲韓仔頭
聽過幕後講,佢其實有禮貌好專業表達清晰,不過佢要求超高要顧埋佢要嘅形象同埋啲批評好harsh好mean(雖然係對事不對人),同埋隨時冇同人溝通過就現場突然改稿,不過佢改稿係有水準嘅,但佢出發點係為咗佢形象而唔係節目,而佢嘅不受控制搞到人哋隨時要揹鑊,最好笑係唱片公司都搞佢唔掂,反而係唱片公司啲人會主動嚟幫電視台,本身電視台同唱片公司兩批人其實唔啱成日爭權唔想俾另一邊食住,但佢就令到兩批人相處好融洽但嗰陣已經係佢爆紅咗開始啱啱用王菲嘅時期,之前Shirley 嘅時期唔多清楚

反而另一個就真係臭四啦,唔尊重人唔尊重服裝造型又唔專業成日遲到,仲要唔表達清楚佢要乜,唔知究竟乜事得罪咗佢,突然走去投訴人,當年同佢合作過依家提起佢都即刻發火數臭佢
條女下個張有d似mc
佢依家唱歌唔掂啦
個屆最紅係cloud
黎明有愛心 探訪弱智人士
發覺唱片公司初出道嗰陣好似想搞死佢,定係佢得罪咗人,正式出道宣傳第一張唱片前係咁幫佢換造型越剪越短最終揀個最柒最娘嘅俾佢出道
轉咗陳家瑛做經理人就唔同晒
係咩?利智唔似咁串喎,因為佢當年都唔算紅。不過傳聞佢係賭王嘅女人之一,仲話當年有機會成為5太可能因為咁有個大碼頭所以串啦。王菲我聽過一個做診所嘅朋友講,佢串到爆,個樣不可一世咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞