泰國旅遊討論區(12)

674 回覆
5 Like 3 Dislike
推介邊支
隨便我係龍豐買日本牌子嘅
你搭多把風扇在就好夠用
我上次冇帶風扇仔
想問如果6-7pm 曼谷落機
諗住過一晚嘢第二日去芭堤雅

酒店揀返近機場(但全部感覺都幾舊好差)
第二日可以去機場搭巴士去(有得上網買定飛)

定係間翻啲喺市中心啲嘅酒店 夜晚可以食餐好啲
第二日去大巴士站搭 要現場買飛 full咗要再等多班
你又唔係深夜先到, 落機直落芭堤雅
都想搭單問下,我係佢個line mon咗都兩星期
點解一直都無開放5月15打後既booking
但係佢個calendar又show紅點話好多日full晒?
係唔係有其他方法去book位?
直接book 機場接送,落機直接到Pattaya 酒店啦
上次喺Agoda 果個mozio book 都係400蚊港紙左右 好舒服
我見佢hungry hub 個offer 係做到15號 唔知會唔會renew offer
建議直接line/fb dm 佢地問
請問dmk同bkk邊個過關快啲同入市區方便啲
truemove大象卡7日15GB賣30蚊應該無伏?
我次次都係用truemove ,無咩問題
係有一次去芭提雅fireworks festival 太多人完全收唔到
DMK
啱先嗰幾日真係熱到癲
只可以喺出面10分鐘
等bts焗到想死
Google map睇落好近 但督距離要行成廿幾三十分鐘
象仔好用, 之前$28咋
黎緊8月飛DMK
諗住call Grab去BTS淺綠色線嘅核心外圍, 直入Chitlom一定好塞
建議捕住個fb or add line
佢line 都會通知
之前佢line reply 係咁

Normally, the shop opens for seat reservations every 15 days.

For the day when reservations are open
Will be announced in advance on the FB page: Copper Beyond Buffet.
and inform via Line 📌 @Copperbeyondbuffet
有巴士直到Mo Chit
8 月去點算
應該好啲啦
因為啱啱去嗰陣有個熱浪
唔好係室外就無事
有老有細,諗住動物園
泰國咁平都仲要搭巴士
成件事好台灣人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞