[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(53) I am inevitable

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
試吓先
有無人手機開game又係勁lag
呢套野勁煩
但我冇爆爆波 玩唔到
我直頭match 到人但入唔到對戰
冇red hulk 可轉咩
Gamora
轉deck
原來又係度download data 唔怪得咁lag
但我設定睇明明上次已經download過
基本上每次update都㩒就無死
redhulk拎黎比壓力人
好少打到出黎
依家好多junk deck 令到destroy deck都好多

有咩deck可以同時counter junk同destroy
一係Loki,

一係Sera control加anni
https://www.youtube.com/watch?v=ZkYBL2L5RPs
冇貸了,要用令買,但幾好玩
呢次更新完係咁lag

新卡半carry
抽中啲大怪扣完攻可以防埋尚氣

飛機完第3rd出hulk redhulk magneto勁爽
唔識玩你呢副成日唔知round 4,5出咩卡
最理想係T3 jean
T4, 5 出man thing omega red呢D
或者出兩張卡
呢個時候睇下想放棄jean條lane或者谷jean條lane
同埋通常T4 5都要keep 先手
狗先可以反制對面
呢副係T6我覺得悶D/弱D
通常只係spectrum
有時都會出D細野
可能用狗防對面arnim zola呀呢類
而家又整個3500金加premium variant
238蚊
征服等太耐睇其他嘢無留意對家輸咗ok
然後一區滿4牌4張都持續係要偷走最有用果張
真係on99
我都係想法庭解個500攻任務,點解點派埋女巫DECK打我
一些近期的Discord問答:
1. 薩諾斯的寶石效果需要大改,連帶需要設計新的特效,所以來不及在上次改版上線。
另外場地聖域二號(隨機給一張寶石的那個)預計也會大改。

2. 新一波降池的消息coming sooooooon。

3. 新的開發者藍圖coming sooooooon。

4. 下次改版會包含很多解決遊戲卡頓的效能更新。屆時可能會需要重新下載所有的遊戲資源。

5. 閃爍(Blink)洗牌是看基礎費用,無視降費效果。
隻game一岀一直無課hea玩到而家
今季抽到至高終於靠佢上到無限
無新場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞