[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(53) I am inevitable

698 回覆
2 Like 2 Dislike
U are not alone
Thor pixel for me
唔記得掛添
相反隻hulk都要he加持先識加攻
我以家用morph反臭呢隻red hulk
9成都copy到
你隻morph咁勁嘅
咁不如用首腦
同埋不如用黑影王
https://www.youtube.com/watch?v=WoG4PUwQy4A
最後張野都係唔係好上到大台

我用呢套女法官夾morph同x教授
再唔係就用炮整走啲大怪
Twitch drop
唔錯,我仲未有呢張任何變體

DROP
掛左成晚計我1%嘅
換左睇第2個有無加
而家訓
掛一晚先
估唔到red guardian 咁多人用,又話冇必要抽,比佢一撞即retreat
邊個話冇必要
咁勁傢咩?

twitch drop 仲以為係album
你諗下自己,除左天糊牌,有幾可會用灑d費,跳一次已經152次已經19,大過大部份牌,要求又唔難
佢講red guardian wor
睇錯以為red hulk
張野係多人用,但諗緊點除左打德古拉係必用,其實都算有代替品呀
https://youtu.be/88SC1mfweBU?si=RZHO_DyV3xabtsPs

TLSG返咗來

懶人包:

1. 佢開channel係想因為佢enjoy隻game 想share唔同嘅deck
而唔係作為youtuber去開始 但後尾太投入隻game
3個ac不停玩 每日出一條新片 令佢覺得有啲變質

2. 佢份full time job有個同team同事離職 佢變得更忙

3. 佢個女3歲 想花多啲時間見證佢成長 參與多啲佢嘅生活中

4. 佢22年尾爸爸過身 佢無好好釋放/處理佢嘅情緒
只係不停工作/出片 諗住令自己忙啲
跟住早排佢屋企人又病曬(應該中covid) 加埋以上所有嘢
佢就開始精神上捱唔住 然後就停咗無更

5. 佢依家目標係慢慢catch up返隻game 因為佢仍然係鍾意marvel snap 打算一個禮拜出到3條片左右
之前有睇開佢 希望佢everything ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞