[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(53) I am inevitable

695 回覆
2 Like 2 Dislike
唔會儲得晒
齊pool 3就要半年至9個月
個營運而家搞得好差
小課無課愈嚟愈難有新卡玩
建議好有愛先入坑
佢意思應該係指 除咗alioth, zabu同sandman都有被nerf

zabu 個影響應該幾大
不過之前zabu公道講有啲影響到好多其他牌嘅選擇
間接搞到好多deck相對圍住4 cost 砌
搞到有啲卡唔係4 cost就畀4 cost卡比下去
t2出咗zabu對面壓力好大 t3出4 cost t6出2張
t4 t5 多啲cost出其他卡
不過講真如果講勁嘅牌就要nerf我覺得依家discard destroy同hope summers咪仲勁
zabu nerf到咁似all-time low

sandman 似變咗純t5 tech card
electro 或者用其他跳費提早出sandman 優勢大減
同legion一樣5/7
Alioth之前最強勢係可以無視對方出咩牌預計勝負
改咗唔覺得勁,而家好多卡唔靠效果打戰力
有冇人啲匙鎖無晒?
仲諗住令牌換沙寶,好彩有3000令,睇下換咩算
BUG左暫時刪走個箱
我開服玩到而家 都未儲得晒

唔見晒!

嚇死
原本無法理解沙寶在砍什麼,看到解包...原來有新的降費卡啊,那你安息吧。塞拉遲早也動刀。
咁改zabu 真係好撚肉酸 宜家張卡有咩特別 可以降池了
on9 zabu gg
更新完又lag又多bug
Sera 在t5先出到,仲要唔係減到 0cost,

唔會再大改,

除非他們推新持續減費卡了
On9新場地
人地turn2出減能量加攻果張
成場得返2點能量
🤔🤔🤔
愈做愈閪
個場地仲有BUG,你過1RD會黑左以為無效果
Zabu起碼改做兩round啦
或者3 cost ongoing都好
一下砍到咁都得
6月張Phastos同Arishem唔改效果,必抽
勁到癲3 cost 一係減cost, 一係加攻
呢個抵買
李安納度meme

同埋好過儲相冊既
宜家pass又會送emote
去設定下載全部資源
金起碼你儲下就有,之前Groot撳制嗰個就真係on9喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞