唔講政見 三星手機啲功能算係交足貨

136 回覆
112 Like 39 Dislike
雪櫃可以點唔掂
又出事啦各位三叔粉

嘥氣啦 啲人咪照用
過多幾年直頭話你搵返十年前嘢黎講
安你老母排咩
咁都要幫三星兜
唔係幫佢
係真係咁分
Samsung 自己d機 IMEI 係佢authorised reseller 個system 係check 唔到
分閪,我退完機之後(因為我keep齊所有配件+單+盒),香港三星之後俾人洗版屌多兩輪,上多次消費者委員會,三星就跪底收埋上台機啦屌你

依家我唔只屌三星唔肯回收,係屌鳩埋三星成單嘢不撚停講大話想掩飾自己野有問題。而完咗Note 7 爆炸事件下一年,你又知唔知道S7 同 S7 edge 爆炸苦主係要簽保密協議書先至有換機權利?

我係從來都未見過一間公司好似三星咁當自己客戶係狗咁撚
呃你做乜 IMEI 個part真係會check唔到
你對三星不滿唔使咁發落我到
btw 人地召喚你 快d去回應人
咁你答一下香港三星最後點樣回收埋堆上台機?

依家屌緊你乜閪都唔知就咪撚喺Note 7 呢單野幫三星講嘢。
Apple咪一樣照用三叔mon

iphone 13 pro max 白mon問題 通病
https://lih.kg/3476031
你已經去到走火入魔 人地只係話Samsung 自己d機同 Sunwell 出個d係佢地個system 可能唔同 所以個陣佢最初要經電訊商收 退錢 我係估開頭唔得 咪係因為呢個原因 你就用結果黎駁我
我點知佢地最後 back end 有咩deal

你自己買note 7食過屎就連人地係咁問下都屌 你同小粉紅有咩分别

apple 有事d post 人地係咁搵你又唔入去駁
咁事實上係香港代理有問題。當時去問,個撚屌實牙實齒串77話香港版本冇影響。你班撚樣冇經歷過比人當狗咁撚真係幸運。
依家你係句撚句都諗住幫三星兜note7單嘢,唔係問下

你承認三星note7事件真係地球上最撚仆街電話公司左未?
隻懶中立嘅三星狗呢?
直接買水唔駛煩
apple專登整慢舊機都做得出
你可以參考吓銀行出對A N機嘅警告先出post
並唔係對三星
唔撚好意思,當時係Apple三星兩個一齊俾人告
代表三星都有專登整慢舊機
當然我知Apple=新罪大惡極
https://www.theguardian.com/technology/2018/oct/24/apple-samsung-fined-for-slowing-down-phones#:~:text=Apple%20and%20Samsung%20are%20being,the%20performance%20of%20the%20devices.
三星係咩機?iOS?

樓主:並不是針對三星
iOS jailbreak 你唔講
講咩點解要jailbreak
銀行有冇對iPhone發出警告?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞