唔講政見 三星手機啲功能算係交足貨

136 回覆
112 Like 39 Dislike
唯有買水貨
NOTE 7 爆炸?香港有回收退款
2016年時間表
8月19日開售
8月24日 南韓首爆,引起用戶關心
9月2日 三星宣布全球回收Note 7
香港三星:只肯回收8月26日至9月1日期間出售的Note7, 唔會停售

9月10日 香港消費者委員會呼籲消費者即時停用Note 7
香港三星:只肯回收8月26日至9月1日期間出售的Note7, 唔會停售

9月15日 美國禁止Note7上飛機

9月至10月 繼續不停爆炸

10月10日 三星全球停售

10月12日 香港三星先俾回收

2024年三星狗:都有做到回收喎

一年唔夠機貨都跌成半仲要去呢d垃圾場散貨
連登班毒撚最buy
#好撚好賣
好賣洗唔洗劈價
Logic fail~
d三星狗真係撐到恆架,唔知以為佢係三星大股東
爆炸又係佢最易爆

Hack又佢最易hack

售後又屎咁撚樣

Ai 就走去直接用google 野加個名話Galaxy ai
唔知點解d 大陸機
唔抄三星個個拉落來換sim 介面

電話薄又得google 個個
隔離有人搵你

Apple Silicon 晶片漏洞可利用作破解加密金鑰 無法輕易修復
https://lih.kg/bHwePpV
#83 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
有人搵你佢好掛住你咁

Apple Mac 產品行銷團隊高管:MacBook 8GB RAM 已夠用 適合各種應用場景
https://lih.kg/CdMcEtX
#107 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
Pixel 首席打手hk? Blocked
你地搞乜
互block 你地係咪同一個人黎
我都block左佢
Apple有寫明指全球範圍?

屌你老母
eatable
早期包,係後期d pk換曬d假零件同炒唔起就退
先開始唔比無條件退換

但係呢樣嘢點夠note7爆炸都唔肯退嚴重?
gay
好聲好氣提你,你內容寫“回收手機就係不包括香港”根本就唔正確,同埋其他人睇左以為真係無回收,當然我好相信你既用意就係咁,我講左出黎你先寫返咁多字補充“回收手機就係不包括香港”呢句?你老味你呢隻狗之前又唔吠既?人地用自己錢揀咩產品黎用關你撚事咩。

2024年優屎狗仲係度9up24:回收手機就係不包括香港

但有人篤串先會另外多字懶係資訊性補充。
我記得佢話過佢當年就係note 7苦主
所以佢咁介意三星唔回收
你覆緊果個唔係我
甚至成串回覆都無我份
三星狗盲撚曬?
三星=全世界最垃圾公司,沒有之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞