現場報導

1001 回覆
463 Like 11 Dislike
理大醜唔醜
今次連珠海都有理大都可以冇人出席😂😂
終院好少人…
理大醜唔醜

玩ocamp好過啦
岩岩都聽到個太太講,天琦講野好叻,真係好有感染力。有領袖風範係唔同d,不過最緊要,亦都好似佢講咁,大家應該做好自己既岡位為社會,為下一代。為自己。
屌你老母 真係狗改不了吃屎 成班左膠喺到籌款 我真係吹鳩漲 咁撚樣有乜撚嘢用呀 香港人真係抵撚死
利申:廢是又被人屌我五毛 我由3點開始行到而家

打官司唔撚洗錢咩?佢地為香港連前途都押埋上去,捐少少錢幫佢地打官司有乜撚問題? 唔鍾意就咪撚捐囉。

你覺得班友喺會幫佢哋咩? 成撚日借社運cap水有撚哂前科啦 叫佢哋公開條數我咪捐囉

你咪唔好捐囉
有人逼你捐咩

同你講cap水你就話冇人逼我捐
答我啦 佢哋班友括用舊錢呀
我冇捐遮 而家唔撚洗同捐咗嗰啲人負責呀?
公開條數啦

*點用

答我啦 又選擇性失明
大台附近有個男人坐係度屌d人做嘢無謂
咁啱有個絲打係旁邊反駁
屌到人地走

行完好返去訓啦
聽朝準時返工
一支公行緊 夜晚會唔會有進一步行動
理大醜唔醜

玩ocamp好過啦

唔知聽邊個講今年poly無學生會所以無大o😂😂😂
【學苑即時】17 : 00 本土民主前線梁天琦及黃台仰正為所有包括港大圍堵校委會、旺角衝突、蠔涌爆炸品案等抗爭者聲援。

屌你老味原來本民前咁少人

牌都唔夠人舉要人幫手
岩岩都聽到個太太講,天琦講野好叻,真係好有感染力。有領袖風範係唔同d,不過最緊要,亦都好似佢講咁,大家應該做好自己既岡位為社會,為下一代。為自己。

赤子之心
理大醜唔醜

咪有人講咗理大今年冇su囉
咁啱有個絲打係旁邊反駁
屌到人地走

我都見到岩岩有個黑衫女仔同佢道歉咁
【學苑即時】17 : 00 本土民主前線梁天琦及黃台仰正為所有包括港大圍堵校委會、旺角衝突、蠔涌爆炸品案等抗爭者聲援。

牌都唔夠人舉要人幫手

本民前又出返黎搵食?
唔係去左讀書淡左政壇架咩???
屌你老母 班五毛
捐咗 $100

多謝佢地(政治犯)既付出
點解連登啲左膠仲多過舊登?明明都無得用SMS
咁啱有個絲打係旁邊反駁
屌到人地走

我都見到岩岩有個黑衫女仔同佢道歉咁

我地係附近

牌都唔夠人舉要人幫手

成堆藍衫喎
係咪要成條人龍都係藍衫先合你意呀
點解連登啲左膠仲多過舊登?明明都無得用SMS

屌你老母,邀請碼啊

牌都唔夠人舉要人幫手

成堆藍衫喎
係咪要成條人龍都係藍衫先合你意呀

唔撚洗理佢
見到好多c9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞