現場報導

1001 回覆
463 Like 11 Dislike
而家要食d 野先
出黎見到好多中年人,反而二幾歲嘅後生仔好少

我身邊嘅大專生都無人出

我個邊d人講緊咩soc嘅ocamp好玩

豬類

好認同
今次真係多左好多老一輩出黎
我嗰邊啲人個個各有各玩

我身邊嘅大專生都無人出

我都係 d fd日日識話政府唔好
日日話屋企人係藍絲點點點
問佢今日出唔出就多多籍口
其實兩者真係無咩分別
大家要加油撐住
我病咗黎唔到對唔住大家
認真答,後續係指各派別嘅聚集,但唔會有放題

無論邊一派都好,今日只係重新開始聚氣,但係議題根本未足夠去爆。今日如果監粗去做係好難有結果

今日個最大作用係俾各派別支持者重新振作返,尤其係選舉後所發生嘅事形成嘅果股低潮

所以如果真心出嚟係想食放題無打算搵自己支持嘅派別去聚集,行完可以返屋企等消息,無謂令自己失望

至於熱狗鍵國假膠五毛問有冇放題... 我都懶得屌你
就1001搵人開定新post
大台講緊野個女人係邊個?
屌你老母 真係狗改不了吃屎 成班左膠喺到籌款 我真係吹鳩漲 咁撚樣有乜撚嘢用呀 香港人真係抵撚死
利申:廢是又被人屌我五毛 我由3點開始行到而家

打官司唔撚洗錢咩?佢地為香港連前途都押埋上去,捐少少錢幫佢地打官司有乜撚問題? 唔鍾意就咪撚捐囉。

你覺得班友喺會幫佢哋咩? 成撚日借社運cap水有撚哂前科啦 叫佢哋公開條數我咪捐囉

你咪唔好捐囉
有人逼你捐咩

同你講cap水你就話冇人逼我捐
答我啦 佢哋班友括用舊錢呀
我冇捐遮 而家唔撚洗同捐咗嗰啲人負責呀?
公開條數啦
唔好意思 想問下係遮打道邊個位置...

坐滿晒人, 度度都有喇叭聽到講緊既野
想直接去終點嘅可以喺中環f出口一出直行就係
屌你老母 真係狗改不了吃屎 成班左膠喺到籌款 我真係吹鳩漲 咁撚樣有乜撚嘢用呀 香港人真係抵撚死

打官司唔撚洗錢咩?佢地為香港連前途都押埋上去,捐少少錢幫佢地打官司有乜撚問題? 唔鍾意就咪撚捐囉。

你覺得班友喺會幫佢哋咩? 成撚日借社運cap水有撚哂前科啦 叫佢哋公開條數我咪捐囉

你咪唔好捐囉
有人逼你捐咩

同你講cap水你就話冇人逼我捐
答我啦 佢哋班友括用舊錢呀
我冇捐遮 而家唔撚洗同捐咗嗰啲人負責呀?
公開條數啦

*點用
唔好意思 想問下係遮打道邊個位置...

坐滿晒人, 度度都有喇叭聽到講緊既野

thx

你咪唔好捐囉
有人逼你捐咩

駁唔到就講少d廢話啦

佢地做埋d出位野係收左美國錢 唔知唔好係到吠

知你老母閪,証據呢?

伯母做雞係收左中國錢,唔知唔好喺度吠。

民建聯開show賣幅畫比張曉明都三千萬啦
加埋背後操控咁多藍絲組織又賣旗又賣愛心卷咁佢地洗撚籌款咩 block多個算啦
係咪波台狗就一定係智障既呢
出嚟的反而係做緊野的成年人多
我頭痛唔係好頂得順啦 我走先啦大家加油

我身邊嘅大專生都無人出

我都係 d fd日日識話政府唔好
日日話屋企人係藍絲點點點
問佢今日出唔出就多多籍口
其實兩者真係無咩分別

一撚樣 成班政治冷感
一味話香港玩完 香港冇未來
同佢哋講下政治又話我黃絲
屌你老母啦真係 今日見都好多朋友去咗美食展
滙豐門口有人表演

我身邊嘅大專生都無人出

我個邊d人講緊咩soc嘅ocamp好玩

豬類

好認同
今次真係多左好多老一輩出黎
我嗰邊啲人個個各有各玩

衰D講GPHONE係有號召力既
老一輩唔少係為學生而出黎
就好似雨革咁

收錢個組織係東北乜春組織,唔係政黨
同埋除非唔上訴
一打上去實百萬計,捐款咪最多幾十萬實用撚哂
認真一問 遊行完之後係咪就散?會唔會有進一步?

唔會
你估有人會答你有?

Mon實新聞好過啦

就係驚我睇漏咗

邊到有得睇番本民前講野個PART

你咪唔好捐囉
有人逼你捐咩

大台附近有個男人坐係度屌d人做嘢無謂
咁啱有個絲打係旁邊反駁
屌到人地走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞