[BUDDY+Na.V+LUVU+WOORIN] 咩話?有Hi冇Touch KCON還香港Na.V血汗錢 (41)

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
會唔會條友一陣setup過間公司再搵返佢哋6個返去呀?
FF多咗
VIVIZ而家行得順 又BPM一姐
睬你都傻啦
佢當初做ceo嘅時候有冇救過自己班親生女。比人即踢佢做過d咩鳩野 。佢信錯人係佢抵撚死 。班女點會理佢
其實唔知點解我覺得SM自從歸化咗入BH之後
佢個CEO根本得個名
變咗廢老一條
SinB個眼鏡娘樣好X正正正正正呀
我反而覺得條友似收山多d 。佢20%股份去左邊 。又冇講喎 。辭職去咗網絡公司做行政 。會唔會係去咗hybe大股東嗰間遊戲公司到做 。
點都好啦 。即係sm由頭到尾都係房狗掌權 。果d仆街阿米 。公司同公司分開 。唔關房狗事 。噁心到呢
好極端,有啲地方極速賣曬有啲地方無人買
有唔少場啲vip ticket賣哂
美場咁賣得 搞搞下會唔會變北美女團
放棄香港班水魚
香港條水大好多又唔使畀毒撚揸手
真 好掛住之前GFriend演唱會嗰陣時VIP有得擊掌🥹
有條撚樣話gfriend 搵唔到錢所以比hybe踢

小女友?
如果係佢就算把啦
有一團準備今年到期,大家可以一齊睇落去.係唔係真
條撚樣都cls 將d調鳩轉黎講
你踢走gfriend 都算
有乜理由不停申請要返個gfriend 版權,你都踢走佢哋六個仲keep團名為乜?如果係阻礙佢哋自己合體先係最冇品,啲歌又要問你攞,你哋自己話解散又阻住佢哋合體
好心學下lovelyz 間公司啦,唔同佢哋續約不過會不停支持佢哋合體活動,呢啲咪叫做好公司,留名有鬼用
同意woollim 真係一間良心公司
甚至無條件將infinite商標轉讓給團員們
相返sm 就真係
dllm
希望港場有新歌聽

https://x.com/VIVIZ_official/status/1791814954322219130
SPRING BREEZE in CAMPUS 完成✨
伴隨著溫暖的春天而舉辦的祭典! 非常感謝我們的Na.V和歡呼的觀衆💕
金髮大波女郎
金髮同sexy銀真係好夾 很正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞