[BUDDY+Na.V+LUVU+WOORIN] 咩話?有Hi冇Touch KCON還香港Na.V血汗錢 (41)

980 回覆
34 Like 2 Dislike
其實三年前如果唔係發生左d奇奇怪怪嘅事情 。佢哋確實就係6隻嘅師妹 。前後腳出道嘅水牛新牛 。6隻入面有5個係有幫手新牛助攻 。某程度上覺得呢個團唔似係敵人
呢隊野係近年黎最有機會可以攻頂 。大黑個撚樣一炮打落地獄 。真心cls。見到佢哋d飯真係好可憐 。睇住d女最後一個cb就要入雪櫃 。
好奇問句,幾時有助攻
個人意見,睇唔出呢啲叫助攻
條片用Connection呢個中性嘅字係合理嘅
我覺得Viviz share Badvillain嘅promo先算係助攻
Nj都有提過下唱下佢地啲歌
水牛團就真係0
我鐘意貓貓
純粹覺得用「助攻」呢隻字唔適合
可能我職業病,所以咁針對用字

利申剩係鍾意小女友6個,對其他團冇興趣,你唔駛再俾更多嘅例子去說服我佢哋支唔支持人哋
唔緊要 。我都唔識NJ 係最近件事走去起下佢哋底發現嘅
世界共通語言
https://youtu.be/o65cbSWHNJQ?si=8NvJVMET150V1VbH
雖然香港場仲未有消息
但係大家要練好應援呀
Washington DC [07.16]
🏟️Atlas Performing Arts Center - 280 capacity [🔜]

VVIP???
細場應該超近 2000港紙左右仲要有埋福利

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞