[BUDDY+Na.V+LUVU+WOORIN] 咩話?有Hi冇Touch KCON還香港Na.V血汗錢 (41)

525 回覆
30 Like 1 Dislike
我要閪珍失去所有
一次過侮辱埋4個隊員?
哦,啱呀,閪珍你啱
真係覺得自己紅到可以唔靠間濕鳩垃圾公司?
同一個老母都咁撚大口氣?
開咗字幕後面有特邀dancer名
正呀 。好呀 。等佢爆多d。睇吓hybe點反擊 。成件事情分分鐘就可以水落石出 。
NJ 惠仁
而家響到搵借口 。即係搶人搶資源開新公司都係呢位臭閪搞出黎 。
多謝解答 ...其實我頭先睇多次,後面d 妹豬發育得咁好 ...唔多似佢地
之前睇似潛力股,點知原來係白卡級數
白卡珍: Gfriend唔撚夠紅

71冠都唔撚多紅
咁撚豬 點潛力?
唔怪之得個咀生到咁 把口都係好撚臭個心都係好惡劣
又好聽 又靚又可愛
唔知有冇花生食呢
佢似係唔知有記者會上咗熱門先上水

睇個勢似又會飲紅酒慶祝

台場Concert個主辦del咗po
成件事估計係咁
1, 大黑搵閔過檔搞女團
2, 閔過到黎, 大黑要佢響醬汁搞(估計就係搞水牛團), 睇返之前收購果時, 大黑係話想醬汁負責打造HYBE嘅女團, 閔聽到之後, 吓..你要我響醬汁做野, 我大牌SM過黎喎, 仲要我收人舊團, 我出名打造新團喎.
3, 最後閔唔做冇佢計, 比佢爭取到開自家廠, 拎晒D資源自己搞.
4, 大黑蘇狗都唔係白痴, 你簽晒約過黎玩得咁串, 我就快過你整一隊出黎用埋你個名氣出.
5, 於是就變成5月出水牛7月出新牛, 表面好似冇野, 其實就鬼打鬼.

如果閔當時響醬汁搞水牛, 新牛一定冇咁快出道, 女友分分鍾係續約成功.
最後, 女友不續約一定係大黑蘇狗搞出黎, 閔就係間接幫凶.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞