[無傷大雅] 林峯討論區(7) 5月1有九龍城寨睇

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
有吳生係到 男神都好開心咁
吳生引到佢笑
有冇林峯tg group
[多圖]覺唔覺得劉俊謙 九龍城寨 信一嘅造型
https://lih.kg/CiBhytX
#275 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
尋日睇完
真係未見過一個打到飛起嘅林峯,勁到
同埋有啲位寫多啲套戲會好好多
好似一開頭講阿峯喺城寨好慘
但係同我預期嘅慘差唔多,未去到好到肉嗰隻慘
仲有點解古天樂會知佢係城城個仔又冇講
呢啲位明明好重要
但係overall 已經好好睇
但好似陳洛軍個look反而令到啲人覺得林峯更加入戲令佢哋刮目相看

咩口味
劉俊謙其實睇真啲個樣有啲似傻仔
因為𡃁妹唔識貨啲口味就係咁
老實講要睇得咁開真係唔容易 所以以前啲人真係好勁捱到過嚟
「人哋講得一定有原因,無論主觀定客觀,可能有啲嘢自己真係睇唔到,演員嘅主觀性好強,係要有咁強嘅主觀性先可以說服自己演到個角色,所以有時係會有盲點。這種態度反而讓自己練到一個強大的心臟,無論乜嘢
評論都好,對你嚟講都係好評論,睇咗就係養分,當然部分要識得過濾。」

呢段都講得好啱
真 所以建議新一代嗰班學習吓
Exactly 無論佢哋本人定班fans都係
啱呀
呢段又係好中 想講咁多年啲人講起佢都仲係會用Chok, Let's Get Wet呢啲

是豁達的態度,但去到《Chok》得金曲金獎的恥笑聲,又將獲得「亞太區最受歡迎香港男歌星」
演繹成「亞皆老街至太子道西最受歡迎男歌星
獎」,那種難堪又是要怎樣消化才吞得落?林峯:「無問題呀!無問題!其實每一個藝人做幕前的,大家都會有一個標籤,標籤係令人易於記住你,人哋就算唔記得你都記得個標籤,係一件好事,起碼人哋認得你。」
文雋條片個標題有問題,監製都冇話本來用 lemon, 啲人亂咁解讀,作故仔,就話天下一叫用林峯, 搞到導演親自出聲回post. 原post delete咗喇。

https://youtu.be/BktVfit3MFw?si=52EXu8Nh9IBTyOfV&t=532

https://www.facebook.com/groups/somanymovies/permalink/2829636137200579/
Cls以我所知本身係諗住林家棟 點解無啦啦多咗個lemon
依家睇翻咁大犧牲真係值得 前年拍個陣係咁比人笑個look
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞