[無傷大雅] 林峯討論區(7) 5月1有九龍城寨睇

768 回覆
12 Like 5 Dislike
好典型香港人嗰種好似永遠得一套做法一定要跟
佢翻去攞啲view數打飛機算啦diu
唔否認多views係好睇啲嘅 但係實際有幾多人識首歌咁就真係唔知喇 又刷views 又洗comment
咪就係 既然我咁憎新世代啲人追星方法覺得7 做咩仲要跟到咁足
講真我覺得佢如果理性啲咁樣建議嘅話係冇乜問題 因為其實都係有幫助但係個問題係 佢吓吓一嚟就人哋點人哋點點點咁樣真係好反感好似迫人一定要跟咁
咪等於某啲球迷當咗某一種踢法或者戰術係真理逼人一定要跟 大佬你都睇吓你手頭上班球員啱啲咩先得架 即係林峯自己同埋我哋呢班老fans
重點係而家FC好多人咩老實講有而家幾多人都心裏有數啦佢講嗰啲現世代應援手法嘅前提係要FC多人 又要人力物力仲有財力 而家未有返咁多人 搞手又冇 仲有個fans club又未搞好嘅情況 佢走去講啲咁遙遠嘅嘢 冇乜實際作用
九龍城寨之圍城丨優先場口碑一致大讚 網民撐林峯明年爭金像獎影帝
https://lihkg.com/thread/3680425/page/1

唔敢入去留言住,好想瘋狂支持佢
笑死邊位巴打 喺入面串鳩佢
未學行先學走 終於見到tg有人屌佢
睇左先再算
same,次次有好少少表現就引一班hater真係慘
有花生食同埋佢都九唔搭八 人哋屌佢教人應援嘢 佢就答人鍾意兩個唔得咩
On9
所以咪話佢九唔搭八
應該話班hater一見佢有翻曝光率就申個頭出嚟屌佢
依家啲人係唔gur佢嗰套追星方法
分分鐘連佢既歌都冇咩點聽過,人屌我屌心態
都係嗰句睇定啲先我都費事入去留言
重點係個語氣啦 都話佢建議唔係問題 係佢講到一定要跟佢嗰套咁樣
香港人就係咁鐘意跟風 好似tg嗰件fuckboy fans或者班鏡粉追星咁
跟住又話咩唔好成日回望過去 差在未講唔跟嗰套就係廢老
人哋話你 意見可以聽唔一定要接受呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞