[四月新番]【芳文社】《 搖曳露營△》第三季討論區

762 回覆
51 Like 1 Dislike
暫時追到第九集,今季講solo camp嘅戲份始終唔多,前兩季係秋冬可以襯返寂靜景色,春camp係萬物待生,同枯寂都係格格不入

同埋可能係故事設定澟同其它人種距離感少咗,大家親密咗一齊去賞花都係話去就去,正常都係無咩可能維持半熟不熱嘅關係,至少好似今集咁仲會玩吓solo camp我都收貨
其實漫畫去完第二季進度已經開始有 d 悶…
睇返我都有去過内船公園,不過無櫻花就無咩特別
第九集其實都幾寫實,身延山係幾多人揸車要預咗等位泊,但家姐嗰段寫得幾好,唔執着山頂,企後啲先見到完整嘅櫻花樹
今日去大井川已經中咗伏
アプトいちしろ行去長島ダム啲樓梯好勁
睇google map 寫30分鐘
但實際我行到差少少斷氣仲要趕唔切1個鐘去到
又或者我太瘦弱同站落個阿叔都行唔切

btw 回程見到有位香港宅宅都係自己一個 但瘦弱絲到最後都係無say個hello
我去到アプトいちしろcheck in完因為要擺低啲行李,個管理員叫我搭完營先好走
3個字求其搭完營,再三個字跑上去,仲有5分鐘等火車到
一開始慢慢喺影相諗住無咩問題
之後見到水霸條樓梯就知大獲啦平時無行開山嘅我即刻想掉頭走
如果唔搭營應該夠好似撫子咁行吓壩影吓相,最後都係返歸先影,尾班車去到壩都係4、5點,唔係冬天無咁早天黑應該都無問題
miss咗班車最後點,成個行程要即刻執過
九龍城?
芝麻冧喺各集睇嘅書都好偏門

鐘意神秘學的少女JK
背徳のトマト焼きそば
背德的番茄炒麵 出處

青春のトマト焼きそば
https://www.tomatoyakisoba.com/
勁!
咁嘅網址都畀佢註冊到
第4頁就係伊豆,plan行程plan到嘔血
https://forum.hkgolden.com/thread/7655973/page/4
今集果張COVER圖正到傻
已經引起FF 好有FEEL
準備開波
單車友 犬妹
老師 你買多啲都唔怕啦
踩到咁遠搵小明吹幾句水 真係唔話得
如果係撫子用呢架單車(正如第九集 凜FF咁樣)
甜品時間
但係自己個妹 茱莉ORDER嘅零食 就乏略左
燒山?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞