南華早報:杜拜王子馬克圖姆 其杜拜辦公室位處中產住宅區!

494 回覆
287 Like 6 Dislike
2.5億
又俾人呃
今日食咗提子未
個consulate 話係有家族關係,但唔理一個定一齊點都好今次單嘢真係笑死人,等住睇邊個今次要收皮
姓李既 都係李超人既一族

我都感受到佢既啟發
真係冇眼睇
聽講杜拜都有好多KK園,個杜拜王子係咪來自KK園
應該查下查下去到尋晚先查到條友有問題
Horizons University係真係存在
但係係D私人公司扮大學 俾錢就印張紙俾你話係證書果種
大家姣 我是差支 今日要同大家講吓某地政府 俾一個不明來歷嘅包頭佬呃飲呃食嘅故事 話說....
希望超哥唔係比老千呃

防騙視伏app使唔使落埋阿殿下嘅料落去?
美國central bank急call?
定美國國防部call佢高堂,佢軍售好難幫佢撐場?

https://omar.house.gov/media/press-releases/rep-ilhan-omar-introduces-joint-resolution-block-over-650-million-arms-sales#:~:text=Ilhan%20Omar%20(D%2DMN),United%20Arab%20Emirates%20(UAE).
係 明顯好急 。
單野邊個跟開
美欺唔係呃

成班都係行老正
依幾日成日講咩中東皇室投資

係想投資就早十年前搞佐啦
上週初市場開始傳出馬克圖姆有意斥資5億美元在香港設立的家族辦公室,並在亞洲區內物色人工智慧、建築、電動汽車、旅遊、金融科技、新能原等投資機會,促成他訪港是在中東經營四十多家珠寶店的香港商人、香港-中東經貿協會創會會長沈運龍
有冇人問吓佢到底咩事
似係班愛國傷人?
咁撚蠢嫁 中埋d網絡情緣騙局
漢奸啦你 人地用百度
有無港女有幸俾王子寵幸完?
其實要查有幾難,一個星期都冇消息,而家話要簽約先唔見人,似係突然話走佬先知出事要去查
想食人地幾十億 點知比人呃返轉頭
笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞