南華早報:杜拜王子馬克圖姆 其杜拜辦公室位處中產住宅區!

494 回覆
287 Like 6 Dislike
警察政府係咁架啦
我想講 出國讀完書既王子(有啲身份)真係未必包頭,
反而好似普通生意佬咁著老西
不過金勞金江詩 係標配黎 佢地真係好鍾意金

(利申 係外國讀書&商業交流活動 識一個
你弱智定搞gag???
免費飲飲食,之後走人
納稅人找數
佢係"王子"點解唔著白袍
第一次見UAE"王室"公眾場合著到咁
帝峯皇殿都不過係中產住宅
姣婆遇著姻粉客
港共政治行先 奶共到經濟仆直
依家要搵些少眉目撐下場
結果騙徒就有機可乘
不過 唔怪得佢地 因為你都唔會怪弱智做錯野的
反而係諗 點解弱智都上到位
同 點樣 遠離比弱智管/影響到
唔嚟香港上係正確嘅決定
譚仔嗰單案個通緝犯都未計添
水原師兄,係到嗎?
請佐一堆 wiki 或Google 大學生入去政府做 (遲啲就小紅書)

咁你想點啫
水原話等五月, 五月佢會再返黎簽

畀d信心
今年五月:

1. 天鳳蘿蔔案
2. 肥佬賣国案
3 四十二人案
4. 杜拜王子

嘩嘩嘩!!!

好有陳怡班打手feel

完全叫你畀d信心, 佢唔會呃你, 會返黎同你簽約

(恒大單野簽佐, 到時就知係真係假)
中唐空鐵與馬克圖姆的香港家族辦公室亦有微妙關係,家族辦公室副主席兼行政總裁麥懿睿,本身同時擔任中唐空鐵子公司「中國新能源空鐵國際」的主席兼行政總裁,該公司去年向立法會推介在九龍東興建單軌空鐵,每公里造價1億至1.5億元

工聯會+一個家族辦公室但入面全部大陸人+又有內地公司背景

成件事個關係浮哂出黎
中唐空鐵與馬克圖姆的香港家族辦公室亦有微妙關係,家族辦公室副主席兼行政總裁麥懿睿,本身同時擔任中唐空鐵子公司「中國新能源空鐵國際」的主席兼行政總裁,該公司去年向立法會推介在九龍東興建單軌空鐵,每公里造價1億至1.5億元

原來想搞單軌

所謂中東資金既大陸人公司
仲打晒飛機類比做誠哥
佢哋話google 最唔準確喎
屌你老味,個垃圾政府真係柒到仆街,唔係被人坤就係被人撚
香港正式成為
國際搵笨柒中心
香港依家真係越來越柒
好彩走得快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞