南華早報:杜拜王子馬克圖姆 其杜拜辦公室位處中產住宅區!

494 回覆
287 Like 6 Dislike
一個王族幾百個王子

有少少錢嘅但唔係主政果d囉
就算香港政府冇國際人脈唔識,但係呢條友香港中東經貿協會會長沈運龍如果真係喺中東做生意,冇理由唔知架喎
5億

此外,其辦公室官網列出投資的行業幾乎無所不包,包括建築、旅遊、金融服務、電子商務、房地產、醫療保健、製造業和物流運輸。但每個行業都沒有舉出實際投資項目,大部份只稱辦公室「感興趣」、「渴望探索」、「邀請提案」、「尋求投資」等字眼。
佢自己大力宣傳,好難冇人知
阿拉伯佬一個生十幾個,幾百個王子
馬克圖姆被《南早》記者追問是否阿聯酋總理的姪子時,他未有明確回應,「我是這個家族的一員,我尊敬他(阿聯酋總理),我視他為我的啟發,我感激他的領導 (I am a member of the family. 1look up to him. I see him as my inspiration. I'm thankful for his leadership) 。

佢連句yes 都冇就知咩事啦
包下頭,成面鬚就係油王親戚咩
全部冇料
落黎爭飯食
香港人
香港政府呢鑊真係貽笑大方...

個王子可能坐琴晚班emirates 返歸
好似信用欺詐師劇情
幾億生意話急屎就唔搞咁撚兒戲㗎咩?
屌你老母拍戲咩而家
仲要係Econ
可能係坐economy 添
唔係成個中東

係一條中東佬 班AO EO就下面濕哂

真係世界傑青中東版
唔會連私人飛機都無咁雞掛
漢獻帝都叫劉皇叔。好似係。
市長應該好熟中東行情。同總理係親戚咪有錢囉
越講越似啲何里活級大型嘅騙局
佢咁做即係有錢就可以洗得郁
你叫佢接待1000次都得
有做過deal就知
心急撲水嗰啲一定係比人當狗咁撚
屌, 又係咁

而William Tien本人的博士頭銜來自法國Horizons University 頒發的「人道主義技術創新與部署榮譽博士」。

《光傳媒》翻查法國國家專業認證名冊 (RNCP),並未有 Horizons University資料。

郭博士早幾個月節目講過
中東好多呢啲
上次都仲可以老屈叫賠返一半 今次又唔知發咩爛渣
垃圾都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞