南華早報:杜拜王子馬克圖姆 其杜拜辦公室位處中產住宅區!

494 回覆
287 Like 6 Dislike
Little-known Dubai prince who made a splash with US$500 million family office plan in Hong Kong postpones its opening at eleventh hour

Office says ‘urgent matters in Dubai required the sheikh’s attention’

UAE consulate confirms prince ‘from the ruling family’, as Al Maktoum tells Post source of his wealth has come from ‘own initiatives’

https://www.scmp.com/news/hong-kong/hong-kong-economy/article/3256984/little-known-dubai-prince-who-made-splash-us500-million-family-office-plan-hong-kong-postpones-its
即係個中東王子原來係無錢?
玩完食完就走人?
原來差少少中伏
咁都俾佢走甩
Btw簽約前少少research都無做架咩
提子?
真係菠蘿油王子

宜家先去check 人哋
唔係香港政府叫佢俾錢之後佢冇錢就走佬呀嘛
香港政府錢真係易呃
皇子勁卑觀 有錢都唔識執

令香港蒙羞會唔會用最興奮既23 去懲罰佢
國安法定23條
食完玩完就拍拍囉柚走佬
俾美斯厄完又俾杜拜王子厄 🤯
高才通
咁撚易比人呃既
唔通係騙子
香港政府啲人冇乜國際視野又冇國際人脈又唔識background check
可能真係以為Google嘅返來資料係準確
受騙國際都會
開個office呃到香港啲咩
如果係就無眼睇
香港水魚之都
700萬心型氣球
5000萬發光蛋
菠蘿油油皇子
唔知有冇安排女屌添
包頭佬都係信唔過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞