Virtual Youtubers 討論區 (2542)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
用香港黎比,咪就係好多人都會聽張敬軒,但唔會自稱fans咁?
雙子前世好霉喎
黑白頭先多少少
講開advent 木身以為係歌勢嘅rizzer歌回頻率少咗好多
但對比regloss,已經差好遠啦
狗出道個陣都預左佢地會係advent領頭 仲要有埋日文市場
反而nerissa先係黑馬 純英文stream都追得fwmc好貼
都有keep住大概一個月一首cover
但無估到到依家都未有原創曲
family channel黑馬
佢果個6人channel黎
EN BRO餓左好耐先有EN3期
EN2期係2021年8月 debut

我都覺Advent係㩒住ReGloss
連出兩團已經分咗流,仲要撞另一邊係EN+雙子吸晒啲關注。
但係出實數做target去谷,搞到無人想做老鼠屎呢個位真係好反效果。好似上面咁講淨係set啲任務係關於唔同方向嘅發展總好過俾個數字挷住。
等睇屠城

舊皮
同你相反4個入面我覺得奏雞係最少記憶點,因為佢唔係好識做直播效果,同青君對比就明
其實見佢最新幾個回覆真係以為睇緊plurk d文
一早起身 發現雞set 野 HKD800幾 睇黎下個月樹皮都無得食
YAGOOメン限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞