Virtual Youtubers 討論區 (2542)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
但係奏都好有個人特色喎
終極屁孩
天然呆傻妹仔
平時講野同一開口唱歌嗰種反差
會限限定淑女奏
有種小動物咁嘅可愛感 成日zoom埋嚟
Umeume成日食食食
聽佢搬嚟日本遇到嘅各種人事/文化衝擊又會好有趣
當然仲有好勁嘅歌唱力

我就真係唔明點解佢係最低sub
反而覺得最普通係社長
好似冇咩太突出嘅賣點
奏講嘢方式幾特別
有時又好pon
係惹人憐愛嗰type
我覺得要睇私下有冇同佢地溝通 有講好真正預定係點就得
但始終我地普通觀眾唔會知晒 好難判斷
請得佢地幾個,點都會有亮點公司係睇中左
但係要爆炸咁紅上去就需要特別既契機
因為歌勢就係咁難吸引人
加埋佢好少搵前輩聯動玩遊戲
佢聯動過都係星街azki都係歌勢嘅人
Excat7ly
個皮靚
把聲好聽 有d似巧可老師
社長d界限飯的確幾有賣點 同埋佢算最落係Jp 用英文果堆
唔係得番長係韓國咩?
如果社長行GFE嘅話應該幾有睇頭
不過佢依家條路線有啲模稜兩可,一時媚宅到癲一時又暴言拆角
番長唔係日本人咩
社長英文台係幾得意,同埋界限飯算係出左名
咪都係以前成日見到果d我唔鐘意V,點解要同V合作d人
今次因為CGSS係老而大既IP先特別容易有人特別大聲姐
又無得咁講 掉翻轉咁睇 cover對R團應該係有期望
只不過呢半年成績未達標 咪出功課push下佢地
唔得佢地之後都咁輕鬆做

樂觀d睇咪當cover係重視經營dev_is呢個新line
屌,我搞到亂晒 番長講日文好有韓文feel,我只係記得好似話有一兩個唔係日本人
太少遊戲collab呢樣真,而且就算有collab都會變左鵪鶉,個人靜左好多
奏先係韓妹一出道就拎visa搬去東京追夢
早見都未出聲有意見
唔like既咪skip咗個活動或删game囉
搞錯曬番長啲日文講到咁原來係local
希望佢可以搵MIO COLLAB下
睇下會唔會變百鬼個「妹」
咩IP都有痴線fans嫁啦,之前同toko搵人寫首歌都有排癲婆嘈,又係話咩公器私用

真係傻人諗野一擔擔
番長就人設先特登講到咁
你聽佢唱歌咬字好準既
咁總有個人係最低既,但討論點解XX係最低好易打交
就算regloss圍內開live都靜
ela拼搏左成日終於收得工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞