Virtual Youtubers 討論區 (2542)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
佢真係可以開發下韓文市場
無時差問題 ACG文化又差唔多
重要木口無人同佢爭 可以做獨市
老鼠屎大家見唔少,明啦
不過都講返,係個癲佬自己話隻game就算有幾多收入,有幾多新人加入,25年都會收
其實唔洗講咁多
睇CGSS營收多左,活動排名難打左就知
唔計我自己唔記得打,好耐未試過60000名外
奏雞一直都好多韓粉(剪片都好多)可能知佢係韓妹
班韓粉大部分都識讀空氣平時追台唔會起chat講野
基本上唔計海外組jp組奏雞韓粉比例係最多
respect

打上位真係好難
MLTD用戶仲少過CGSS已經打到想死
都係條友問題姐
抽左半井先中星,諗住課到抽埋楓先收手
銀包
小事,條友本身係你哋post都係老鼠屎,唔會入你哋數
唔計佢既話jp 韓粉最多係towa?
應該學kobo咁試下純韓文stream應該有市場
advent係真係幾有趣吸引到我keep住睇
狗狗反而興趣不大,最好睇係biboo
meme多到加個奶嘴簡直不得了

反而r團最初都有keep住睇下
但睇睇下真係冇咩動力睇落去
係有時晏晝返工聽下社長

不過依家整壇咁既谷sub數
搞到見佢地開台就會係到諗
係咪跑緊數,有d壓力
其他公司應該會重新畫,因為真係快好多
但係木口3D部門係連炸雞都scan既癡線佬
反正用黎做物件scan既camera set唔係tracking studio
唔影響拍3D錄影
會話25年收係因為之前有個時間表流出,24年會推學園imas,23年尾CGSS又宣布減產,個流出都算堅

但果個終究只係流出,商業世界點都係錢話事,仍然有希望,所以我先會話要靠呢次合作救呢個IP
CGSS個定位問題
一係放俾cygames玩晒,一係BN自己收返晒
宜家個情況,根本對兩邊都係版權雞肋
黎一刀
好似係bae
world無金獅子㗎喎
炸雞表面係 漫射材質 可以scan
金盾表面咁 金屬反射材質, 應該唔會scan啦
貫徹屁孩人設
唔知你個1000內係咩活動,我擺果2個都係live carnival,排名玩法你當打10首歌(分10關),每首歌打出嚟嘅分嘅總和就係結果(每首攞最高分果次),所以我充其量只係卡比較齊,唔係肝

論肝,隔離班大佬癲好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞