依家gaming headset真係好垃圾

212 回覆
136 Like 4 Dislike
Final 有出有線gaming headset, 唔介意可以睇吓。
我本身就木耳嘅所以喺電腦打機 / 聽歌都係用Apple原裝3.5mm耳機。我覺得幾夠用,或者我未體驗過其他靚嘅耳機係咩程度啦 (冇買過任何Gaming Headset)
用緊hyper X cloud 3 wireless, 冇投訴
之前用razer wireless,廢撚到
我都係用緊呢個 巴打有冇發現用藍牙既話底噪聲都幾明顯? 2.4ghz mode就聽唔到底噪
Sony XM5 個MIC 好唔好用
想買黎聽歌同打機粗用
G933
自己換電
Sony INZONE Buds
headset夾住對耳不了
用開earbuds
會唔會有delay 問題?
vr2000?
ss nova pro
pc ps5 smartphone 通用
用緊turtle beach 700gen2 幾年 貪佢可以一邊電腦一邊藍牙 手機有call可以聽 缺點係有時接收唔穩定 會爆聲 同埋成日重開機connect唔到
咁啱呢排壞左
有冇咩推介 差唔多價位 又有呢個功能 我見佢有出新款 700 gen2 max 但係上網睇好似好多災情 有冇巴打用緊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞