依家gaming headset真係好垃圾

212 回覆
136 Like 4 Dislike
打左幾廿年機 用過Sony Razer Steelseries headset/headphones.
發覺最舒服係Apple earpods. 另外加支座枱mic。
戴n 個鐘都唔會痛,又唔焗, 聽聲定位都好好,只係隔音差少少? 屋企用其實唔洗隔音咁勁。
大部分耳牛都係咁
最慘爛皮變晒碎片咁
好鬼麻煩
多數有得配返原裝 (貴啫)
亦有副廠/雜牌通用嘅
最緊要隻嘢冇壞
再垃圾都有人買 吹咩
好撚認同
早2年, 見razer出左隻電勁耳機好似舊零2舊水, 見屋企個個用好耐換下啦。 razer大保證啦。

一用上頭屌你老母,變孫悟空咁,勁唔C服, 好勁異物感。
咁都算 可以岩岩轉用唔慣姐, 再打下機聽下歌,音質差到傻。 自問都木耳黎
用左一排頂唔順擺埋一邊。

半年後有晚想睇動作片聽下聲, 醒起有隻razer耳機可以用唔會嘈到人啦。
一拎上手….成手成地黑灰。 心諗咩料…. 原來佢耳綿皮甩哂。 當堂呆左10秒. 無撚用過都可以甩哂。

咁都算啦,已成地局,唯有用手卒甩哂層皮再用啦。

好啦..搞完一輪可以睇片啦。 一播個下又有事… 得一邊有聲既?
咁隻耳機有個旋制可以較大細聲既, 原來依個位出事, 要拍下佢先會正常出2邊聲….

下次都係唔貪平,大牌都係咁話

Sry for 1999
十幾年前做水魚買左隻賣6舊幾水既飛利浦
外面間間都賣4舊幾 果陣戇鳩買完先格價
但十幾年後既今日 隻耳機仲用緊
幾千蚊d hifi耳機都收左皮 佢都仲健在
所以將hifi耳機既棉拆落佢度用
而家係得支咪壞 聲正常 又戴得舒服
AKG 啲最易收皮位係經頭頂條線
用耐咗好易一邊冇聲
Taobao
係幾好用 但個皮爛哂搞到想換
但又怕買唔返同樣質素
Audeze Maxwell
80hrs 續航
乜柒connection都有齊,aux/usb/bluetooth/usb dongle,support hi-rez
個mic可拆,個降噪功能聽講好勁

唯一缺點係重不過戴慣咗又冇乜嘢
無線有咩唔夾頭既?
你確定係依家?
用緊G733
得閒上日馬買個耳罩放係到定期換就得用左2年幾了
Steelseries arctis pro wireless用咗差唔多五年
0 complaint極力推介
唔聽歌睇戲, 剩係打機上網計係okay
成個Arctis 系列都係低音不足 同唔夠大聲
logitech用咗5年up
係咪依隻

十幾年前果陣黃金買過399,超舒服唔夾耳又輕,真係冇投訴
可惜比細路親戚上黎撞跌過幾次落地下就神左到今日依然覺得佢係舒服度top1
想問下ps5用為主
要入耳式
inzone buds 係咪一個好選擇?
價錢都係預2000內
Gaming = RGB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞