依家gaming headset真係好垃圾

212 回覆
136 Like 4 Dislike
但果d好少做到埋低latency果類既野
如果有可唔可以介紹一隻又輕又舒服調音好又低延遲既headset
我諗都睇人
我hd650, 戴眼鏡, 大概半個鐘~一個鐘都係開始feel到夾頭頭痛要除
都係用返d 入耳式, 間唔時先用headset enjoy 下
無線冇解, 正常都係出BT
得返電競出2.4Hz

有線一定係普通耳機贏
我個hd58x都係長帶夾到個耳罩有眼鏡框印
用過無線用唔番有線
我就有線轉無線再轉返有線
Steelseries 個Sonar開放比 所有device用
要3d surround 可以買dobly atmos隻amp
呢隻支mic ok? 以前用過Audeze Penrose, 幾好但mic 勁垃圾
千祈咪撚買Razer嘢
用一兩個月已經開始裂同爛 仲要唔一定同你做RMA
有啲仲要dead on arrival
平時同frd開discord冇任何投訴,我冇插到支咪用都收得好好
不過我平時打機傾計都係閂埋房門,環境比較靜,可能咁收音會好d
有線有時會kick到都驚整到佢入面斷撚左
我而家都係g733加支blue yeti
有d想轉番支動圈mic而家呢支condenser好撚sensitive
用緊 SS Arctis Nova Pro Wireless
我比9/10
唔一定
以前係通利清倉賣有線cheap牌子gaming headset $60 玩PS4
屌打晒啲朋友既蛇記同Asus gaming headset
見佢地換左3次 但我自己仲緊

但聽歌就唔用佢了
隻hd598用左10年

不過唔係連機打要講野用5.1音響玩正十幾倍
但講真 呢隻有啲重⋯
我用緊
耳機 只會買返出耳機嘅牌子
eg. audeze
係,呢隻真係幾重,通常我戴兩個鐘要抖抖
但係我覺得音質真係唔錯,始終係一間做開音響耳機既品牌,而家比sony收購埋
有冇舒服嘅headset 介紹?
公司轉晒用電腦headset 講電話
Sony H7 幾好 不過好似無再出
係日本8舊水買
好似H5替代左
係software 柒咗啲
你用開咩EQ?
粒blue yeti用用下就插落電腦都冇反應,唔知係條線問題定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞