張敬軒 HINS (151) 說好的第一季內發行全新專輯在何方?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
Si打手
個時間控制都好有問題,啲盒未寄哂又搞擅新嘢出嚟,得兩個人點同時做咁多樣嘢
但其實巨佢哋兩個有幾多嘢做?真係五隻手指都數得晒!發一個email通知都只係撳幾個掣,成個三月份嘅活動佢哋都冇update過。真係咁多嘢做?如果真係咁多嘢做嘅禮盒都未寄晒就唔好寄貼紙出去啦。
其實開放avon參觀係好事,不過hcfc可唔可以喺ig通知返聲由賣飛到依家,hcfc ig都冇update過,佢唔撚係以為人人都知有呢件事呀嘛
嚟緊班友又捕多次
準備又喺呢到收到最舊通知
一日唔寄個盒一日都唔撚買
一撚定係全世界都有join TG Group
可能望落唔多嘢做
但係佢哋依家係兩個服侍緊起碼成萬個人
一人一個dm都夠做死佢哋啦講真
唔好講佢哋老細成日開演唱會除咗admin嗰啲野
又要分飛又要派飛
班人又遲拎飛佢哋又要stand by
講緊飛嘅數量仲要咁多
上次澳門仲安排埋接駁巴士
佢哋老細出event去機場又要跟埋去幫手
講緊呢啲淨係明面上見到佢哋做緊嘅
可能仲有其他好多嘢要佢哋處理

老實講 我覺得hcfc 對比其他星嘅fc算係好唔話得了
當然佢哋做嘢的確經常有甩漏
望就望佢哋老細快啲請到人返嚟幫手囉
送貼紙真係好無謂,嘥時間,送完又要比各方fans鬧,掉咗佢好過
奶hcfc都唔好奶得咁無pt

講到佢地會覆dm咁
分飛派飛都係admin野咋,有幾難?各大賣飛網員工日日有人做緊,人工仲可能低過佢地
接駁巴士唔係佢地揸架佢地要做既只係負責係搵間公司,張敬軒俾錢,之後就完
每個event跟埋去?張敬軒有公司,唔係獨立歌手,英皇會0 support? 佢地出完唔影相放ig,去黎做咩?

同其他fc比?
其他fc係ft個個月準時有糧出?

對比起市場上既公司,佢地工作量算少
都做得咁柒,明顯係個人本身廢
我奶佢哋有咩着數喎
佢哋又唔認得我
不過係覺得唔使踩到咁盡
冇話佢哋做得好喎
咁一定係掛住覆dm唔得閒覆email啦
Email要隨緣
有機會覆有機會唔覆
時候到就會覆
dm都唔係成日覆喎sor
可唔可以除咗出黑膠同 CD 以外,出下啲 Hi-Res 音樂檔畀人喺 Qobuz / HifiTrack / mora.jp 畀人買
唔係個個都鍾意做收藏家
不如佢哋教AI自動覆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞