張敬軒 HINS (151) 說好的第一季內發行全新專輯在何方?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
到底Kenny 係咪冇人性?喺火災遇難者傷口上灑盬
https://lih.kg/3671034
你俾得一次反應佢咁你哋就有定心理準備之後出活動班仆街都喺度叫囂騷擾人啦
唔覺kenny本質同勇狗班撚樣一樣
屌 咁大鑊 影衰哂

仲有有好多次活動同紅館出面都見過,張生未行出黎就成日話咩唔好叫佢,張生一出黎發花癲咁自己第一個大叫,佢其實係咪有精神分裂

Wilber姐你自己都識講你係老粉,咁多人認得你啲行為就唔好咁撚kam啦,你追星自私就出哂名架啦,唔係話你話每次有A行,不過你每次都左攝右攝打尖插隊平常事啦,講野又唔用腦,每次活動都要叫到粒星要比反應你為止,機場幾個霸撚住哂條路,每次都貼撚住粒星黎行,你哋自己石躉咁唔郁仲要大大聲叫人行唔好阻住條路,你以為自己真係做緊保安?你唔好搞笑啦,唔係貼住粒星你點會咁有公德咁正義咁得閒「維持秩序」,有哂相同證據你係咪要睇,唔好又話屈你。你試下唔係你同你識嘅人係咁樣,你屌唔屌佢哋?
想問下7-8月Avon喺咪有開放日同導賞團之類,之前好似睇過啲資訊但搵唔返
美紙嘅編輯聽佢話art deco簡約會唔會笑出聲
我才疏學淺,我google完佢都係出呢啲俾我

軟仔又講得冇錯喎
碌碌下threads見到個極度on9 嘅repost
利申,我而家係睇你唔過眼,唔係葡萄你,之前啲巴絲都係,分唔到兩者分別唔好開post出醜

曲解人哋原文意思去正當化你做嘅非必要不正當行為 人哋講緊為五斗米折腰呀!你為乜撚嘢呀?你有冇一絲為你自己做過啲霸道失禮嘅行為後悔過、反省過呀?為追星做埋哂啲仆街嘢折唔折墮呀你?你自己仆街好啦,唔好亂quote 人啲嘢再曲解教壞小朋友丫好多無知澱粉睇你頭㗎仆街
咁不如你睇睇wikipedia先

我覺得佢可能同bauhaus撈亂咗,或者因為係法國品牌廣告所以特登講得法國歷史重要啲
不過篇訪問仲寫到隻錶係Chanel本人設計(Chanel 1971年就死咗,隻錶1987年推出)感覺成單嘢都唔使咁認真
睇完都覺得兩篇sources都冇衝突
佢只係講其中一個佢鍾意嗰種風格嘅characteristic 出嚟啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞