張敬軒 HINS (151) 說好的第一季內發行全新專輯在何方?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
點解 EEG 電笠會原 key 唱青春告別式
唔係因為TPC軒中甲流搞到高音冇咗幾粒先降key咩
我記得尾嗰一半場次唱隱形遊樂場都降咗key
軒係唔係送埋白咪俾嘉豪 見佢演唱會用白咪
應該唔係
支咪有佢個名
https://www.instagram.com/p/C5tSEzcPetu/

我都見到 笑死
打的
軒送嗰支紅色㗎
好似Twins 之前問Kaho借咗嚟用
唔知軒支咪係咪出事了
唉 四張幾都唔化
Twins借嗰兩支咪唔係新嘅咩?
Joey就借咗舊嗰支紅色咪?
借完都唔知還咗未
笑撚死乜撚嘢wilber妳冇去咗新加坡啊?係人都知要攞真銀嗰啲妳係唔會咁,攞人着數嗰啲就即刻扑出嚟㗎啦

究竟wilber妳知唔撚知道話緊妳喺軟新加坡返到香港機場嘅時候,wilber妳同埋妳班同黨扮撚晒偽保安 ,成班冚家剷自己友手拉手圍撚住呀軟(獨霸軟),冇屈妳每一單全部都係事實,幾百雙眼睇到妳同妳班同黨仆街粉冚家剷獨霸軟幾撚掗拃!

wilber 嘅生存真係靠厚顏無恥,真係大開眼界
Twins係借軒新買嗰幾枝咪
嘉豪枝紅咪同而家用嘅白咪都係舊model

一撳入去就見到佢回應你
佢著火好撚驚呀佢個世界真係夠惡夠厚顏無恥就係無敵,咁等我繼續得閒數吓佢啲臭屎激撚死佢先

W唔好攬住人人都係咁嚟甩身做擋箭牌,妳個仆街有做過就係有做過幾百雙眼見到,搞壞緊呢個圈嘅秩序都可以講到咁理直氣壯, 真係好撚癲
海洋公園個活動係有得事先登記㗎?點解IG咁多人入到去
唔係喎 我唔記得喺邊睇到訪問片話阿sa特登搵佢借返嚟用 襯衫
嗰陣嘉豪喺twins未開show做訪問的確係話借俾joey同英皇話twins想用
但係最後twins開show阿sa嘅紅咪同阿嬌嘅藍咪係新model 唔係軒送俾嘉豪嗰枝
https://www.instagram.com/p/CdfDfHCvs0T/

https://www.instagram.com/p/C3GeXPwSdGq/
兩枝model最大分別係個電子牌 舊款喺底 新款喺咪身中間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞