[燒錢台]手袋分享區(94)請善用不推文回覆

985 回覆
9 Like 4 Dislike
想問如果係CETTIRE APP 買袋?大家會用匯豐red card?or草里數卡埋單?thx !
自己督下機睇下邊個著數

想請問下大家有冇係邊度見過呢個綠色嘅8cc card holder? 唔該晒
H配咗65k 出過p18 依家想出mini e仲要配多幾多 SA係咁話佢地冇配貨制度
我之前個SA都係咁講
好想同佢講 冇配貨制度咁我唔買啦哈哈 你有貨通知我啦
65k配呢兩個袋綽綽有餘
你係咪配埋出B/K?可能佢要你配夠數出到QB先再比袋

講真你walk in 配仲好,P18配好少都出到
想問有冇清潔羊皮食嘅野推介?
唔覺意痴咗粉底喺Chanel羊皮袋上面
黎緊24b有cf20同17上,唔知蚊型户有冇機呢
已經連續好多季都有 搵多啲sa跟進 總有機會嘅
香港?
SA都好helpful今季duma平時買鞋買fashion jewellery 買啲小廢袋cardholder都好有反應,係真係17同20就問親都冇,要買到上衫又真係買唔落手買coco crush會唔會有機啲
真心鍾意先好買 買完sa一樣可以ghost你 唔好為咗mini cf去配貨
有咩色啊 依家搵SA配下貨會唔會易d有cf20
之前買左coco crush 戒指 個SA都只係offer coco handle , cf 20 /17真係甘難配咩
係啊最終目標出B/K 但諗住出下mini e/GP30做甜品先咋 用住先都好

有冇絲打有白色嘅Chanel 19?
想知難唔難打理,會唔會好易污糟?
喺香港出咩都難 懷疑呢排生意唔好香港sa都要主動text客r人去睇24a 以前串過馬撚
今季有出duma?
我覺得今季隻灰色duma仲靚過黑色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞