[燒錢台]手袋分享區(94)請善用不推文回覆

483 回覆
6 Like 2 Dislike
Q: 手袋台嘅宗旨係咩?
A: 請善用不推文回覆,拒絕做伸手黨

Q: 請問xxx邊度買到?
A: 大路牌子請到專門店,小眾牌子/網購歡迎討論

Q: 請問xxx幾錢?
A: 請參閱官方網站,或者親身到專門店詢問,或者打官方熱線查詢,或者直接問閣下嘅SA

Q: 請問xxx仲有冇貨?
A: 請親身到專門店詢問,或者打官方熱線查詢,或者直接問閣下嘅SA

Q: 請問xxx難唔難買?
A: 買到嘅人覺得唔難,買唔到嘅人覺得難,一切都係緣份

Q: 請問xxx洗唔洗配貨?
A: BKC零配出袋係都市傳說,其他C/ H袋歡迎你爬爬文

Q: 請問xxx要配幾多?
A: 每位sa唔同,資料不能作準

Q: xxx代購信唔信得過?
A: 信唔過

Q: xxx二手店信唔信得過?
A: 信唔過

Q: 買完個袋後悔,有冇絲打原價接手?
A: 冇,但可以考慮去專門店換款,換唔到仲可以放上carousell或者二手店寄賣

Q: 呢個"包包"好唔好?
A: 死番支那書啦

Q: 想送袋俾驚喜女友/老婆有冇推介?
A: 送袋問題一律建議問返本人鍾意乜

希望各位唔好睇咁多支那書周不時都見到有絲打cap支那書啲圖
另外祝大家快啲買到心頭好
有冇人今日24s public launch去巡舖
推爆咗個po問多次
有冇人知bv六格係咪去咗outlet
Chanel 係咪27號加價?
全都無買
個袋本身幾錢美金?即係差幾多?
1萬美金

差500美金
即3800港紙
第一次有冇出到袋?
1:1 唔算平
想借問埋 mini c 如果唔買金剛色係咪會快D有
答唔到你, 間間舖唔同, sa 又唔同
你要搶手seasonal colour 又係難爭啲
核突色就快d, 金剛色多人爭但貨量又多啲
但in general 都係睇你好唔好彩
[member]

想問下大家點睇呢個袋? 實物會唔會太細? 同埋就咁入專門店會唔會買到
係幾cute幾隨性
鋪頭有貨啊 容量都夠放電話 cardholder同少少隨身物品
不過斜孭對我嚟講啱啱過咗patpat我米6
呢啲鏈帶外露曬嘅款冇得配調節扣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞